PÉCS Pedig a saját maga jellemzése alapján rengeteg barátjának kellene lennie. Oké, inkább haverjának, köztük sok felületes kapcsolattal, de néhány igaz barátnak és még több jó havernak is lennie kellene. Ehelyett szegénynek hirdetnie kell, oszlopon, a Zsolnay-negyedben.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Nem, nem elveszett kiskutyát keres, sem albérlőtársat, és még lakást sem akar eladni, vagy csereberélni bármit is. Egyszerűen normális életre, barátokra, jó programokra vágyik egy pécsi egyetemista. Nyilván, ha nem hekkelésről van szó, avagy, mondjuk, egy pszichológus hallgatókból álló munakcsoport kísérletéről.

Mindenesetre ha így is van, a Szabad Pécs felült neki, de hisszük sokkal inkább, hogy tényleg barátokat keres valaki ezzel a rendkívül szokatlan, ugyanakkor igen bátor és kreatív módon. Ha internetes társkeresőt adnánk fel, mi is igyekeznénk a legjobbakat írni magunkról, ha már megmérettetjük magunkat a piacon, és bizony az egyetemista által magáról rajzolt kép is rokonszenves embert mutat. Oké, használt autó is csak 50-60 ezer kilométerrel kapható szinte, és majdnem kizárólag olyan, amit női, nem dohányzó sofőr hajtott, megkímélt, második kocsiként használt, szuperakciós áron.

De félre a tréfát! Barátkozzon, akinek van kedve, aki segíteni akar, vagy maga is magányos. A hirdető szeret futni, olvasni, kirándulni, imádja a zenét és a filmeket, sőt sőt még kertészkedik is, pedig még csak 24. Szóval írni minél többen, de azt csak komolyan gondolók a barátotkeresek2017@gmail.com ra.

KategóriákPOP