Alacsonyan szállnak ma a sajtóközlemények, hajóvonták és politikusok találkozása tilos. 

A cikk a hirdetés után folytatódik



„Csődközelben Pécs: Páva Zsolt azonnal mondjon le!” – megmondom őszintén, óriási csalódás hogy csak délután jutottunk el idáig és Berkecz Balázs, az Együtt baranyai politikusa az első, aki lemondásra szólítja fel Páva Zsoltot Pécs bevallottan is ötmilliárdos, de valójában valószínűleg nagyobb hiánya miatt. Lássuk Berkecz gondolatfutamát!

Páva Zsolt közel nyolc éve vezeti a pécsi önkormányzatot, de ma már teljesen világos, hogy nem a pécsiek érdekeit, hanem kizárólag Orbán és a Fidesz gazdasági és pártérdekeit képviseli, így lehet, hogy józan becslések szerint 16-20 milliárd forint mínuszban, és csődközelben van Pécs városa és cégei. Páva Zsoltnak nincs helye Pécs város élén, azonnal mondjon le!

Alig néhány éve történt, hogy az állam átvállalta az önkormányzatok adósságát, ráadásul Pécs második volt országosan a 45 milliárd forintos adósságával, de most ott tartunk, hogy Páva Zsolt már bevallott újabb 5 milliárd adósságot, miközben józan becslések szerint 16-20 milliárd forint mínuszban, és csődközelben van Pécs városa és cégei.

Pécs hatalmas gazdasági és társadalmi lecsúszásban van, amely Páva Zsolt és a Fidesz 8 éves dúlása eredményeként csődközelbe sodorta az egykor szebb időket megélt baranyai megyeszékhelyet, miközben haverjaival semmi mást nem tettek, csak Orbán és a Fidesz gazdasági és pártérdekeit képviselték.

Mindebből jól látszik, hogy Páva Zsolt, Csizi Péter, Hoppál Péter és a többi haszonleső fideszes képviselő alkalmatlan arra, hogy a pécsieket képviselje.

Az Együtt ismételten felszólítja Páva Zsoltot, hogy távozzon végre a közéletből és vigye magával a többi fideszes képviselőt is, akik egyetemlegesen felelősek azért, hogy Pécs a magyarországi nagyvárosok rangsorában sereghajtó.

Az Együtt a rendszerváltás után helyreállítja a hazai önkormányzatiságot és visszaveszi az ellopott, elherdált állami vagyont. Orbánisztánból együtt, közösen fogunk európai Magyarországot teremteni!

Az este nyolc után érkező sajtóközleményeket felbontatlanul visszaküldjük!

KategóriákPOP