BARANYA Garázdaság miatt emelt vádat egy baranyai férfi ellen a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség. A férfit azzal vádolják, hogy egy gépjármű sofőrjét megfenyegette, illetve megütötte, mert nem tetszett neki az autó dallama.

Furgonjával gázpalackokat szállított és árult baranyai falvakban egy baranyai férfi. Az autóra egy hangszóró volt felszerelve, melyből egy jellegzetes dallam hallatszott, amellyel tudatta a lakossággal, hogy az üres gázpalackokat cserélni tudják.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz egyik faluban azonban egy ott lakó férfi, a későbbi vádlott nem állhatta a kürtölést, kiment az utcára és a furgon vezetőjével kiabálni kezdett, majd megfenyegette, hogy hagyja abba a dudálást.

Mikor a gépjárművezető az autóval megpróbált elindulni, a vádlott több alkalommal ráütött a furgonra, majd a lehúzott ablakon keresztül többször ököllel megütötte a sértettet, és az autó indítókulcsát is elvette, írja az ügyészség. Cselekménye a vádhatóság szerint garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas.

KategóriákPOP