Sikeres KRESZ-vizsgát tett Weisz Fanni pécsi modell, aki emiatt érzett örömét azonnalmegosztotta követőivel az Instagram-oldalán. Egy online autósiskolát választott, mert az számára rugalmas, gyors, kényelmes megoldást nyújtott. Elméleti vizsgáján jeltolmács fordított.

„Úgy éreztem most jött el az ideje annak, hogy megtanuljak vezetni. Szeretnék még önállóbb lenni, és néha meglepni a páromat azzal, hogy én viszem el őt valahova. Nagyon szeretek vezetni, de most már nem csak utasként, hanem sofőrként is szeretném átélni az autózás élményét” – ezt nyilatkozta a sikeres KRESZ-vizsga után Weisz Fanni. 

A cikk a hirdetés után folytatódikA pécsi szépség a vezetés alapjait egy elektromos oktatóautón fogja elsajátítani.

Magyarország éppen 50 évvel ezelőtt, 1967-ben, Európában az elsők között engedélyezte a siketek és nagyothallók jogosítványszerzését. Weisz Fanni, hazánk legismertebb hallássérült személyisége nemrég kezdte meg a B kategóriás jogosítványhoz szükséges képzést, és már el is jutott az elméleti vizsgáig. A gyönyörű szőke lány sikeres KRESZ-vizsgát tett, így egy lépéssel közelebb került a jogosítvány megszerzéséhez.

 

 

Fanni a legmodernebb oktatási formát, az e-learninget választotta az elméleti tananyag elsajátítására, ami szerine azért is volt jó választás, mert nagyon elfoglalt, és szinte állandóan időhiánnyal küzd.

Fanni a tananyag elsajátítását követően jeltolmács szakértővel is konzultált.

„A siketek és nagyothallók számára egy fokkal nehezebb a KRESZ-tanfolyam elvégzése és az azt követő vizsga letétele, de nem lehetetlen. Az ábrás és mozgóképes kérdésekkel nincs probléma, a szöveges kérdések viszont már nehezebbek. Mi nem mindig tudjuk ezeket a kérdéseket ugyanúgy értelmezni, mint a hallók, ezért sorstársaimnak is azt javaslom, hogy az e-learning tananyag elvégzését követően a tanultak elmélyítéséhez és a vizsgakérdések megfelelő értelmezéséhez szakértő jeltolmács segítségét is vegyék igénybe, hiszen a jogosítványszerzés nem játék. Az életünk múlhat azon, ha valamit nem tudunk vagy rosszul értelmezünk.”

Fanni azt is bebizonyította, hogy még tanulás közben is van humora, hiszen a kedvenc KRESZ-kérdése a „Miért veszélyes járművezetés közben hangosan zenét hallgatni?” volt.

 

KategóriákPOP