Kiváncsian vártuk, hogy a városirányító-tanácsadó testület élére a pécsi szalonpuccsal frissen kinevezett Csizi Péter mit posztol a Facebookon erről a kínos ügyről. Irigyeljük az életszeretét és optimizmusát!

Egységben az erő – ennyit írt Csizi Elnök Úr. És, hát miért is szaporítaná a szót feleslegesen, a lényeg tényleg ez, az egység, meg az erő, mert abból ért mindenki,főleg az utóbbiból.

A cikk a hirdetés után folytatódikÉs, azt is megtudtuk, ha már ott bóklásztunk, mivel vezeti le egy nehéz és dolgos nap fáradalmait a politikus, futballmeccset néz. Forza Ungheria! Forza ungheresi!

 

 

Na, de mit is írhatott volna még? Szinte bármit Frank Underwood-tól, a House of Cards-ból. Hiszen jobbnál jobbak vannak, ITT van egy jó kis gyűjtés róluk . Egy párat azért idebiggyesztünk mi is, ezek mind találóak lettek volna, Csizi helyében Underwoodtól kölcsönöztük volna a felkonf-szöveget.

 

A sarokba szorított harcos érzi azt, ha az ellenfél mindjárt kész van. Ilyenkor visz be egy sorozatot a gyomorra, aztán a fejre.

A jó dolgok a jó emberekkel történnek.

Amikor a pénz feléd jön, ne tegyél fel kérdéseket.

A hatalomhoz vezető út álszentséggel van kikövezve. És áldozatokkal. Sose bánj meg semmit.

Nem a történet elejétől félek. Attól félek, hogy nem tudom, hogyan fog végződni. Most mindenki ugyanúgy szabad préda.

Két fajta alelnök van: a lábtörlők és akik másokba törlik a lábukat. Tippeljetek, én melyik leszek!

A kiscica is macskává nő föl. Először olyan aranyosak, bújnak, de ahogy megnő a körmük, vért fognak fakasztani. Néha a kézből, ami eteti őket. Nekünk, akik mászunk fel a táplálékláncban, nem szabad megkegyelmezni. Csak egy szabály van: vadássz, vagy legyél a vad.

 

 

  

 

Na, de inkább megszavaztatjuk, a Szabad Pécsen demokrácia van. Písz!

 

Mit kellett volna írnia inkább Csizi Péternek?

Amit írt is: Egységben az erő
Bye-bye Páva
Je suis Zsolti
A jó dolgok a jó emberekkel történnek.

Poll Maker

 

 

KategóriákPOP