Újabb Pécs nyílt város rendezvény lesz szerdán este, több ellenzéki politikus részvételével. Biztos, hogy felvetik ismét Páva lemondatását.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A mostanában ismét egyre aktívabb közéleti szerepet vállaló volt fideszes pécsi és országgyűlési képviselő, Körömi Attila is részt vesz azon a beszélgetésen, amelyen mellette még jelenleg is aktív pécsi ellenzéki politikusok ülnek majd egy asztalhoz a Pécs nyílt város rendezvénysorozaton. Az esemény ismét a Corso Hotelban lesz, este hattól.

A meghívó szerint Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti frakciójának vezetője, Szakács László a szocialisták parlamenti frakcióvezető-helyettese, valamint Kunszt Márta, a DK pécsi képviselője is meghívott beszélgetőpartner lesz, de a vendégek listája folyamatosan bővül.

Sőt, amellett, hogy szabadszáj alcímet kapott a mostani pécsi fórum, így bárki elmondatja majd a véleményét, a szervezők kimondták, hogy a városvezetők lemondásáért küzdenek. Ennek fényében meglepő lenne, ha a pécsi városvezetők elmennének, de mint írták a holnap esti esemény oldalán, a város vezetőit is meghívták szerda estére a Corsóba.

Hogy mikről lehet még szó? A beharangozó nagyjából kijelöli a témákat, íme

 

A gyámság alá helyezett városban nincsenek munkahelyek, az átlagbérek jóval az országos átlag alatt vannak, a közlekedés összeomlóban, az utak állapota kriminális…

Egyetemi oktatók, pedagógusok egzisztenciális függésben a politikától.

Elkezdődik az önkormányzati vagyok kiárusítása.

Meddig tűrjük ezt?

 

 

KategóriákPOP