Pontosabban a Szigeti út és a Honvéd utca találkozásánál. A körülményekről egyelőre nem tudunk sokat, olvasói jelzést kaptunk a balestről, az biztosnak tűnik, hogy egy személy súlyosan megsérülhetett, őt a tűzoltók emelték ki a gépkocsiból.

A cikk a hirdetés után folytatódik



 

FRISSÍTÉS 23.20

 

A Babara értesülései szerint a buszon is vannak sérültek, de ők megúszták súlyosabb sérülés nélkül, ugyanakkor a személyautó sofőrje már rosszabbul járt. Habár, ha igaz a lap értesülése, akkor tényleg ő a baleset okozója, állítólag ugyanis több flakon töltőgázt szívott, mielőtt az autóba beült volna. Így feltételezhető, hogy „bódult állapotban” veszthette el az uralmát az autó felett, és így csapódott a helyi járatú csuklósbusznak. Miután a férfit kiemelték a roncsból, a mentők ellátták sérüléseit. A Babara információi szerint olyan súlyosan sérült , hogy lélegeztetve kellett kórházba vinni. Az utat a helyszínelés idejére lezárták.

 

 

 

KORÁBBAN ÍRTUK

A lapunknak beszámoló, a helyszínen történtő intézkedést látó olvasónk szerint több mentőautó, több tűzoltóautó és több rendőrautó is a helyszínre vonult, feltehetően azért, mert egy csuklós helyi járatnak is nekiütközött a kocsi (ezt látja valószínűnek olvasónk, és nem a fordított esetet). A gépkocsi az Uránváros felől érkezhetett, és vagy balra felfelé akart kanyarodni a Honvéd utcán, vagy előzni, de mindenképpen elveszítehette az uralmát a jármű felett, ugyanis az végül a volt tanácsháza épülete előtt kötött ki, míg a busz előtte vesztegel. A sérült egy fiatalember lehet, akit újra kellett éleszteni.

KategóriákMETÁL