Majd áprilisban, a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban lesz. A Szabad pécs úgy tudja, hogy Rózsi múlt novemberi koncertje amiatt maradt el, mert az énekes-dalszerző egy külföldi út során megbetegedett, és kiszáradás miatt kórházba is került, de szerencsére azt követően néhány héttel már jobban volt, koncertet is adott.

Az tavaly novemberi pécsi elmaradt koncertre megváltott jegyek az újra nem érvényesek (viszont vissza lehetett váltani őket).

A cikk a hirdetés után folytatódikRózsit a rajongók 2018. április 14-én, szombaton 19 órától láthatják és hallhaták majd a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban. A jegyértékesítés hamarosan indul!

 

Addig tehát még kell néhányat aludni, de itt van kárpótlásul egy kedvelt Bergendy-sláger Demjén Ferenccel a mikrofon mögött. Jó szórakozást.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

KategóriákMETÁL