„Besegítettünk mohácsi barátainknak elűzni a telet” – írta politikusi Facebook-oldalán a fent látható fénykép ajánlójában Csizi Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő. Oldalán Keszthelyi János Hoppál Péter fideszes államitikár látható. Mindketten országgyűlési képviselő-jelöltjei is a Fidesznek. Csizi elnöke, Keszthelyi János Hoppál Péter pedig tagja Pécs irányító-koordináló-tanácsadó testületének.

Lapunk nagyon örül annak, hogy Hoppál és Csizi a pécsi önkormányzat gazdasági csődjének elkerüléséért végzett munkájuk és parlamenti feladataik mellett busókként is segítenek az idei mediterrán hangulatú telet elűzni.

A cikk a hirdetés után folytatódikRá is pislantottunk az időjárási előrejelzésre, íme

 

 

Ok, csak 80 százalék az esélye a havas esőnek és a hószállingózásnak a következő másfél napban.

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL