Újabb ismert amerikai együttesnek készített videóklipet, a Powerflo nevű banda új klipje a múlt hét végén debütált az Inked Magazin Facebook-oldalán. A hírről elsőként a Zoom.hu számolt be.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A Powerflo neve önmagában talán nem olyan ismert hazánkban, még akár ezt a zenei szcénát kedvelők körében sem, de ha azt mondjuk, hogy ez egy 2017-ben alakult igazi szupergrupp, Los Angelesből, amelynek egyik alapító tagja a Biohazardból érkezett, a gitáros/énekes Billy Graziadei, egy másik a Cypress Hillből (Sen Dog), a basszusgitáron pedig egy volt Fear Factory-s zenész, Christian Olde Wolbers játszik, akkor már közelebb vagyunk az igazi megfejtéshez, ahhoz, hogy ismét egy nagy dobást látunk a pécsi grafikustól.

Gróf Balázs a Biohazard-legendát már évek óta ismeri, köszönhetően annak, a pécsi animációs művész számára az igazi nemzetközi áttörést hozó klipnek, amelyet a magyar Blind Myself-nek forgatott. A Lost in Time amúgy nem csak klipként járt be nagy utat, de a dal is kiváló, amelyben nem mellesleg egy Amerikában felnőtt magyar rocksztár, Téglás Zoltán vokálozik vendégelőadóként – ő 1993 óta az Ignite frontembere.

A szintén amerikai death metal-legenda, az Obituary is erre a Blind Myself-klipre klipre figyelt fel, s mint lapunk is megírta, Gróf Balázs két videóklipet is készített a bandának. A mostani munkája pedig már a negyedik olyan videóklip, amely amerikai zenekarnak készült, felkérésre. Az Obituary-nak a Violence (2015), majd a Ten Thousand Ways To Die (2017) című, a Red Fang-nek pedig a Not For You (2017) című számhoz készült Gróf-klip.

A pécsi animációs művészt folyamatosan keresik, a Zoom-nak azt mondta, hogy most már egy német horrorpunk zenekar új klipjén dolgozik, és megkeresték Paraguayból is, egy felkéréssel.

KategóriákJAZZ