A baleset a Sellye és Kákics közötti úton történt, a vasúti átjáróban, tájékoztatta a sajtó a Katasztrófavédelem. A gépkocsi vezetője életét vesztette.

Gépkocsival ütközött egy személyvonat hétfő délután Baranya megyében, a Sellye és Kákics közötti úton, a vasúti átjáróban. A balesethez a sellyei katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az elsődleges információk szerint a balesetben a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazó tíz ember közül senki nem sérült meg.

A cikk a hirdetés után folytatódikA rendőrség azt írja, egy hölgy veszítette az életét, és hogy eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze egy vonat és egy személygépkocsi hétfőn 13 óra 45 perckor az 5806-os számú úton, a Sellye és Kákics között található vasúti átjáróban. A személygépkocsit vezető nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedetthogy 14 óra 15 perckor a helyszínen életét vesztette.

KategóriákMETÁL