Nem példa nélküli eset, hogy egy önkormányzati kisbusz politikai rendezvényre szállít utasokat, noha finoman szólva nem ez a rendeltetése. Igaz, a nem kötelező időszakban (iskolások szállítása stb.) akár fuvaroztathatnak is az önkormányzatok. Attól tartunk azonban október 23-án nem ez történt, hanem az, hogy a Miniszterelnök Úr beszédére így szállították a válogatott közönséget. A 444.hu által, olvasói levél és fotók útján nyilvánosságra hozott utaztatás azonban nem emiatt váltott ki országos botrányt.

Hanem azért, mert abban azért nem kis kontraszt van, hogy az ország miniszterelnökének az EU jelenlegi vezetőit és rendszerét támadó beszédére EU-s támogatás segítségével vásárolt kisbuszokkal juthattak el minimum több százan Budapestre. Ráadásul az, hogy az “ünnepi” beszédben Soros György és Brüsszel elő fog kerülni, nem pozitívan, hát, lehetett számítani. 

A cikk a hirdetés után folytatódikA 444 cikke szerint egyik olvasójuk az Andrássy úton sétált októbert 23-án, ahol egyszer csak arra lett figyelmes, hogy sorban állnak a vidéki, EU-s támogatásból vásárolt önkormányzati kisbuszok, amikkel Orbán Viktor beszédére szállították a Fidesz és a T. Miniszterelnök Úr szimpatizánsait.

 

Fotó forrása: 444.hu-olvasói fotó

 

A Szabad Pécs október 23-i olvasói fotóján (kiemelt fotónkon) pedig az látszik, hogy a forradalomra való emlékezés napján az M6/M60-as sztrádán is indultak kisbuszok, amellyekkel rendőröket szállítottak.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL