Mármint egy 2017. év végi, mondjuk így, meghökkentő hírnél, amikor is az akkor még államtitkári rangban sütkérező Hoppál Péter arcmását egy karácsonyfadíszen is látni lehetett.

Más pécsi politikusok fotóival együtt, amint kisgyerekeknek adnak át egy felújított intézményt. És ez annyira meghatotta a képviselőket, hogy karácsonyfadíszekre is felkerültek a legjobb fotók, abban a városrészben, Pécs Uránvárosában felállított Mindenki karácsonyfájára, ahol az átadó is volt. Biztos, hogy az utóbbi évek pécsi-baranyai politikai és közéleti hírei közül ez volt a legszürreálisabb, tavaly mindenképpen, de annyira, hogy szerintünk az idén sem tudta senki és semmi sem lekörözni.

A cikk a hirdetés után folytatódikForrás: Pécs TV

Még az sem, hogy nemrégiben kiderült, hogy az Orbán-kormány újabb közpénzégetéssel felérő legújabb akciója (lásd még: nemzeti konzultációk legfrissebb etapja) alkalmával kiderült, hogy Hoppál Péter kétszer, azaz 2x is kitöltötte az ívet. Pontosabban lehet, hogy többször is kitöltötte, de kettő alkalommal dicsekedett el vele a nyilvánosságban. Sőt, az a hír sem tudta lekörözni, hogy Hoppál Péter államtitkári búcsúbuliján koronás fő IS lett.

Forrás: Facebook.com

Vagy amikor a már, az azóta a politikát otthagyó Csizi Péterrel a búsójáráson jártak.

Forrás: Facebook.com

Mindenesetre a szép 2017. decemberi teljesítmény miatt egy vadonatúj kúbot is készítettünk. Boldog új évet, Országgyűlési Képviselő Úr!

Hoppál Péter (ex)államtitkár 2017 – All I Want for Christmas Is You

Hoppál Péter (ex)államtitkár 2017 – All I Want for Christmas Is You – Coub – GIFs with sound by Attila Babos

KategóriákMETÁL