Haller Szabolcs pécsi fotós önálló, Tibet című kiállítása ingyenesen, ám most már csupán néhány napig tekinthető meg Pécs belvárosában.

Február 18-ig egészen pontosan. A helyszín a Reménysugár Kulturális Egyesület PKK Belvárosi Közösségi Tere (Pécs, Király utca 9.)

A cikk a hirdetés után folytatódikVasárnap (vagyis holnap) az alkotó, Haller Szabocs tárlatvezetéssel is várja az érdeklődőket, ami délután kettő órakor veszi kezdetét. Meg kell jegyeznünk, hogy Haller Szabolcs több alkalommal segítette fotóival a Szabad Pécs munkáját.

Haller Szabolcs

A kiállítás már egy ideje látható, és teltházas megnyitóval startoltak. Legalább ilyen érdekes része lesz a vasárnapi tárlatvezetés, ám aki nem tud arra most elmenni, érdeklődhet a kiállításról és látogatásáról Molnár Zsuzsa kulturális szervezőnél – 06-20/434-9021. Az viszont biztos, hogy február 15-én és 16-án, azaz a kiállítás zárása előtt is lesz tárlatvezetés, mindkét napon délelőtt tíz órakor. Nyitvatartás: H-Cs. 10-16h, P. 9-15h.

Izgalmas rétege a kiállításnak, hogy Hegyi Zoltán budapesti költő versei vannak a fényképek alatt. Tervük az alkotóknak, hogy egy száz fényképet és verset tartalmazó könyvet is kiadnak, ennek azonban még keresik a lehetőségeit. Az együttműködés már korábban kezdődött, Hegyi Zoltán írt verseket Haller Szabolcs képeihez, a mostani tárlathoz pedig már a fotós kérte fel a költőt, hogy írjon verseket hozzá.

KategóriákJAZZ