Mintha Goebbels ‘44-ben azt írta volna a Völkischer Beobachterben, hogy hülyeség volt azt a sok könyvet elégetni anno.

Időt, közpénzt, energiát, embereket nem kímélve megvettek, szétkúrtak, megszüntettek, lenyúltak egy csomó print és online újságot, rádiót, tévét. Aki nem tetszett nekik, kirúgták, akit meg lehetett vásárolni, megvásárolták. A romokból és a romokon a Birodalom összegányolt egy hatalmas Halálcsillagot, amit aztán az uralkodó idővel megcímkézett és lepecsételt, hivatalosan, saját kezűleg, nehogy valaki félreértse, miről van szó. ENYÉM, ez volt a pecséten, apró betűkkel pedig az, hogy Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány. Persze addig is egyszerre kellet lépnie minden kicsi Gé-nek a klónhadseregben, de aztán már papírjuk is volt róla, a legnagyobb Gé adta. Szóval flottul ment minden, egészen addig, amíg jött egy Varga István nevű közepes méretű Gé a Halálcsillag tiszti étkezdéjéből és talán valami kiképzési hiba vagy mentális zavar következtében mondott néhány őszinte mondatot. Például hogy ő azokat a médiumokat olvassa, amelyeket a Halálcsillag rendszeresen féknyúzoz és bérencez, mert a Halálcsillag szép ugyan, de sajnos egyelőre egy nagy rakás szar. Tényleg már csak az hiányzott, hogy leszögezze, Soros György nem eszik magyar nyugdíjasokat reggelire.

A cikk a hirdetés után folytatódikTörténelmi példával párhuzamba állítva az esetet: mintha Goebbels ‘44-ben azt írta volna a Völkischer Beobachterben, hogy hülyeség volt azt a sok könyvet elégetni anno.

Szolgálatban lévő NER-főtiszt ilyen váratlanul, nagy erővel és ennyire érzékeny ponton még nem lőtte seggbe az uralkodót soha.

Vértanúságára örökre emlékezni fogunk.

Fotó: Varga István, a KESMA lemondott elnöke, forrás: Behir.hu Youtube

Címkék:
KategóriákPUNK