A Hír Televízió kamerái elé állt az LMP pécsi politikusa, lemondott társelnöke, Keresztes László Lóránt. Azt mondta, a legfontosabb célja a pécsi LMP-nek, hogy elmozdítsa a hatalomból Pécsett a Fideszt.

Az ismét a Fidesz embereinek irányítása alatt álló Hír Televízió riportjában megszólaló Keresztes László Lóránt által elmondott mondat azonban ezzel még nem fejeződött be, úgy folytatta, hogy

A cikk a hirdetés után folytatódik„de nyilvánvaló, hogy ahhoz sem járulunk hozzá, hogy azok a politikai erők visszatérjenek a város élére, akik ezt a várost egyszer már 2009-ben eladósították”.

Keresztes László Lóránt (LMP) a Fidesz elmozdításáról

Keresztes László Lóránt (LMP) a Fidesz elmozdításáról – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Attila Babos

Keresztes László Lóránt egy olyan riportban vállalt szerepet, amely azt igyekezett bemutatni, némileg sarkítva a történteket, hogy micsoda veszekedés és zűrzavar van az ellenzéki oldalon számos magyar városban, mennyire nem tudnak megegyezni az ellenzéki pártok. A riport leginkább a DK-ra van kihegyezve, illetve a “Gyurcsány-pártra”, ami nem nagy meglepetés, tekintve, hogy az ellenzék legerősebb pártja lett a DK.

Keresztes László Lóránt azt mondta még el, hogy tudomásul veszik és tiszteletben tartják a többi ellenzéki párt pécsi döntését, de ők saját listát fognak állítani a választáson, mind a 18 körzetben.

KategóriákPOP