Kiemelt cikk

2017. augusztus 10., csütörtök 12:08

Kálmán Olgánál vendégeskednek ma kollégáink

mz
Forrás: az Egyenesen Facebook oldala. Ezzel a képpel üzent egy hónapja a műsorvezető Árpádnak, hogy akár fagyizhatnak is egyet Ibizán, s akkor személyesen is kérdezhet tőle ahelyett, hogy kamu lejárató cikkeket irat róla. Forrás: az Egyenesen Facebook oldala. Ezzel a képpel üzent egy hónapja a műsorvezető Árpádnak, hogy akár fagyizhatnak is egyet Ibizán, s akkor személyesen is kérdezhet tőle ahelyett, hogy kamu lejárató cikkeket irat róla.

Az Egyenesen - Kálmán Olgával  mai adása fél nyolckor kezdődik a HírTV-n, a Szabad Pécs két újságírójával készülő interjú nem sokkal 20 óra után indul.

Közben nagyon jól esik nekünk, hogy a magyar sajtó boldogabbik részének két médiuma is velünk foglalkozik ma, az eheti Magyar Narancsban hosszabb interjú készült Attilával és Ferivel. (Talán felesleges is hangsúlyozni, hogy minden egyes elolvasott cikkel, megosztással, lájkkal, megvásárolt példánnyal a szabad sajtó ügyét támogatja a kedves olvasó.)

Aki tehát kíváncsi arra, hogy mit gondolunk a magyar közéletről, nézze meg ma este az Egyenesen adását, hátha tudunk mondani néhány érdekes/izgalmas dolgot, műhelytitkot a vidéki sajtóval kapcsolatban.