Kiemelt cikk

Babos Attila

Babos Attila

Újra együtt a család! Tüskésrétről értesítettek bennünket, hogy tőlünk pár napja megszökött kék-sárga arapapagájunk hosszabb ideje egyhelyben tartózkodik. Kollégánk azonnal útnak indult és épségben hozta haza a madarat! Köszönjük a pécsiek segítségét és a sok bíztató üzenetet, amit az elmúlt napokban kaptunk, közölte a pécsi zoo.

Hatodik alkalommal rendezik meg a Pécsi Csokoládé Karnevált, idén február 3–4. Között, a korábbiakhoz hasonlóan ismét a Zsolnay Kulturális Negyedban, az E78-as épületben.

2018. január 18., csütörtök 10:50

A Liberálisok is Mellár Tamást támogatják Pécsett

A Magyar Liberális Párt is Mellár Tamást független jelöltet támogatja Baranya megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében – írta a párt csütörtöki közleményében.

Az Együtt visszalépteti képviselőjelöltjét Pécsett Mellár Tamás javára a Baranya megyei 1. számú egyéni választókerületben – olvasható az Együtt szerdai közleményében. A másikban viszont Berkecz lesz a jelölt.

Egy szép sárga-kék ara repked a Mecseken, a Da Vinci klinika és a Hotel Kikelet magasságában. Lapunk úgy tudja, a Pécsi Állatkertből szökött meg.

A kormánypárt ugyanis már “a bevándorlásszervező irodák” elleni törvényalkotás lehetsőgéről beszél. Azért, hogy ne hozhassanak létre ilyen irodákat Magyarországon a „Soros-szervezetek” – írja a Magyar Távirati Iroda. Vagyis hát szellemekkel harcol most éppen a kormány, olyan lidércekkel, amelyeket maga teremtett meg.

Vérző beteget szállított volna egy mentőkocsi Pécsen, mikor a szabálytalan autós feltartotta. A felelőtlen sofőr – vélhetően parkolóhely híján – úgy döntött, hogy kocsiját a belváros egyik kórházának kapujában állítja le, majd miután bezárta, eltűnt az utca forgatagában – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A négy körzetből Baranyában csak kettő az MSZP-é, mert kettő a DK-é. Kiderült viszont, hogy a saját választókerületükben nem indítanak jelölteket mégsem.

Merthogy fontos munkát végeznek, amit szeretnek, ami mellett elkötlezettek, amit nem végez el az állam és a helyi önkormányzat helyettük, cserébe viszont nem ad elegendő forrást, avagy nem minden civilt tekint a jó civilnek, az elvégzett munkától és annak hasznától függetlenül. Na ezért kérnek közvetetten Sorostól si pénzt. És talán még azért is, mert tudják, sejtik és/vagy érzik, hogy jórészt bullshit, amit a kormány és a rettentő módon felháborodott önkormányzati vezetők tolnak a "Soros-lampányközpontokról".

Lépéseket tesz a malomvölgyi idősotthonban történtek miatt az érintett idős gondozott hölgy családja. Mindez aból a közleményből derül ki, amelyet a Szabad Pécshez juttatott el a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonában 2018. január 13. napján történtekkel kapcsolatosan az ügyben érintett gondozott és családja jogi képviselője, dr. Burrat Husam pécsi ügyvéd. FRISSÍTVE!

1. oldal / 71