Kiemelt cikk

Babos Attila

Babos Attila

Már, ha ő lesz a legesélyesebb ellenzéki országgyűlési képviselő-jelölt 2018-ban. A Baranya 1-ben vagy a Baranya 2-ben. És, ha nem lép vissza. A csütörtökön este, majd az előzőekben látottak és hallottak alapján egyelőre csak kicsit kell izgulnia Csizi Péternek és Hoppál Péternek, hogy be tudják-e húzni 2018-at is.

Az ország egyik legismertebb kistelepülési polgármestere, a különféle kreatív megoldásokon folyton a fejét törő drávaszerdahelyi Alpár Görgy, akit mulatós énekesként, a Polgármesterként is ismernek sokan, üzent Szijjártó Péter külügyminiszternek.

Budai Zsolt bükkösdi polgármester azonban nem kívánt nyilatkozni. És lemondani sem. Apósa sem válaszolt a Nemzeti Televízió riporterének kérdéseire, pedig látszólag mindenképpen vannak megválaszolatlan kérdések a polgármester apósának térkőüzemével kapcsolatosan.

Konkrétan a Biokomnak, és konkrétan olyan ügyek miatt, ami korábban nem volt a cég alapfeladatának a része. FRISSÍTVE/JAVÍTVA

Az ember, aki egy olyan csomagról lett híres, amelyet mindenki szidott annak idején, majd később kb. mindenki rájött itthon is (főleg a külföldi méltatások, elismerések miatt), hogy segített, nem kicsit az akkori magyar gazdaságon, immáron MoMa alapító-elnökként tart este hattól előadást és vesz részt egy fórumon a pécsi Vasutas Művelődési Házban. Az estének van egy kis pikantériája is.

 

A Facebook-on ugrott egymásnak a szólóénekesként vén Európáról daloló “István”, és az Együtt pécsi politikusa. Aki pedig (amúgy) szintén zenész.

Hetekig is eltarthat, mire a pécsi Király utca 50. alatt élők visszaköltözhetnek a lakásaikba. Feltételezések szerint nem kizárt, hogy öngyilkossági kísérlet vezetett a hatalmas erejű robbanáshoz kedden délután. A detonáció után az első emeleti pécsi önkormányzati bérlakás gyakorlatilag teljesen megsemmisült.

Orbán Viktor videónyilatkozatát közli a Szabad Pécs, amelyben a jelenlegi miniszterelnök elmondja, mit is gondol arról, hogy a kormányzó párt kezében vannak a vidéki napilapok. Lesújtó a véleménye.

Nem túl biztató, és ez a legenyhébb kifejezés, ami eszünkbe jut a fotókat látva. És az, hogy örülhet mindenki, hogy nem lett még ennél is nagyobb baj.

Mellár Tamásról és a Veszprémből, időközi választáson a T. Házba jutó, független Kész Zoltánról van szó. Ők ülnek le Pécsett egy asztalhoz beszélgetni csütörtökön este. A pécsi Corso Hotelben a nézők is feltehetik majd a kérdéseiket.

1. oldal / 57