Breadcrumbs

Babos Attila

Babos Attila

PÉCS Csak 156 hosszt kell leúszni Pécsett, a Pollack-strandon ahhoz, hogy kapjon valaki Megúsztam polót.

2017. július 24., hétfő 12:10

Hivatalos: Repülőgépgyár épülhet Pécsett

 PÉCS-KECSKEMÉT Repülőgépgyár épülhet Pécsett hamarosan, értesült a Szabad Pécs. Ráadásul egy magyar tulajdonú, kecskeméti székhelyű vállalkozás, a Magnus Aircraft Zrt. nyitná meg az új termelőüzemet – s e cégről nem túlzás azt állítani, hogy a világsiker küszöbén áll.

BARANYA Garázdaság miatt emelt vádat egy baranyai férfi ellen a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség. A férfit azzal vádolják, hogy egy gépjármű sofőrjét megfenyegette, illetve megütötte, mert nem tetszett neki az autó dallama.

PÉCS Az internet népét is foglalkoztatja a több milliárdosra duzzadt pécsi költségvetési hiány, nem csak az ellenzéki politikusokat.

PELLÉRD Mégsem érkezik Pellérdre az 1917-ben történt fatimai jelenések centenáriumára elkészített portugáliai kegyszobor, szentatya által megáldott hiteles másolata.

PÉCS-BUDAPEST Vasárnap vízbe szállnak az úszók is a budapesti világbajnokságon. Ma már selejtezőt úszik Hosszú Katinka, Cseh Laci, Gyurta Dániel, és a pécsi Jakabos Zsuzsa is, aki azonban már évek óta Győrben edz szintén pécsi edzőjével, Petrov Ivánnal. Kedden 50 méter mellen a pécsi Financsek Gábor, 200 méter pillangón pedig Kenderesi Tamás is vízbe száll. Utóbbi az idei évi eredményei alapján, s nem mellesleg a riói olimpián szerzett bronzérme alapján egyértelmű favoritja a számnak. És ő is aranyérmet vár magától. Az Index.hu-nak adott vasárnapi nagy interjúban az első világbajnokságán induló pécsi úszótehetség azt mondta, az egyik legnagyobb ellenfele éppen a szintén magyar Cseh László lesz. Saját példája pedig bizonyítja, hogy az úszósport Budapesten kívül is él.

PELLÉRD Éppen száz éve, 1917-ben történtek a fatimai jelenések. A jubileum emlékére készítettek öt hiteles másolatot az eredeti kegyszoborról. Azokat a Szentatya, Ferenc pápa megszentelte és elbocsátotta az öt kontinens irányába. Az egyik Magyarországon is látható lesz, a baranyai Pellérden hétfőn és kedden.

ÁTVERÉS Köszönöm TESCO – talán nincs is olyan aktív Facebook-profillal rendelkező felhasználó, akinek legaláb egy-két ismerőse ne írta volna ki az elmúlt egy-két napban ezt az üzenetet. A TESCO azonban nem osztogat 85 000 forintos ajándékkupont. Ne kattintsanak rá, mert nem lesz ingyenes nagybevásárlás, ezúttal sem.

2017. július 20., csütörtök 23:46

Aranyérmet szeretne Budapesten Kenderesi Tamás

PÉCS-BUDAPEST Világbajnok szeretne lenni a jövő héten Budapesten Kenderesi Tamás, a fiatal pécsi úszótehetség ezt a csütörtökön megjelent Népszavának adott interjúban mondta el. 

2017. július 20., csütörtök 23:07

Újabb tragédia Balatonfenyvesnél

PÉCS–BALATONFENYVES - Ötvenéves pécsi férfi fulladt a Balatonba csütörtökön, Balatonfenyvesnél, adta hírül az MTI. A férfi a Csalogány strandnál fürdőzött csütörtök délután.

1. oldal / 33