Breadcrumbs

Babos Attila

Babos Attila

PitiáNER akció volt a város részéről a pécsi gerillabuszmegálló elbontása? Vagy éppen emberéleteket óvtak meg Páváék a gyors reagálással egy "veszélyes" "tákolmány" elbontásával? Ki-ki döntse el, bár az sanszos, hogy egy hurrikánt tényleg nem élt volna túl a kutyák akciójának terméke. Mindenesetre szombaton "méltóképpen" elbúcsúztatták "A megállót". Vagy a hűlt helyét. Békemenet is volt.

2018. október 20., szombat 16:56

Az amerikai nagykövetet fogadta Páva Zsolt

David B. Cornstein, az USA budapesti nagykövete látogatott Pécsre szombaton. A város ügyeiről tájékoztatták Pécs vezetői.

Tájékoztatást küldött a pécsi önkormányat a szállópor koncentrációjával kapcsolatban. Szó szerint közöljük.

Nem várták már meg a hosszú hétvégét Pécsett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pécsi gerillabuszmegállójának az elbontásával. Igazából ez várható is volt az előzmények miatt.

Kilencvenkilenc új érdekeltségig jutott csak az ország géniusza (csak az országé?). Szóval a hangok, miszerint Orbán legfőbb oligarchájának a magyar nemzeti tőkésosztály legfénylőbb csillagának gazdagodása problémás lenne, meg kérdéses a háttere stb., az mind-mind lárifári.

Két rendbeli, társtettesként elkövetett rágalmazásban találta bűnösnek a napokban a Pécsi Járásbíróság Kapitány Gergelyt, az OKPécs főszerkesztőjét, Páva Zsolt korábbi kampányfőnökét, illetve öt volt Zsolnay-dolgozót – értesült a hírről a Szabad Pécs. Egy, tavaly év elején közölt, ám azóta a netről eltüntetett videóban a volt dolgozók a gyár tulajdonosát, Bachar Najarit, és igazgatóját, Treitz Ferencet vádolták meg (beazonosítható módon), egyebek mellett lopással. Illetve más egyéb terhelő dolgokkal, például a dolgozókkal szembeni rossz bánásmóddal. A próbára bocsátás időtartama egy év.

Pécsi születésű, és "élvonalbeli tapasztalatokkal is rendelkező" a Munkás új vezetőedzője. Vas László irányítja mostantól a PMFC NB III-as labdarúgócsapatát. Megbízatása egyelőre az őszi bajnoki szezonból hátralévő hat mérkőzésre szól, azaz megbízott vezetőedző – olvasható a hír a PMFC honlapján.

Ezt a csütörtöki közgyűlés végén mondta el Kunszt Mártának, a DK-képviselő kérdésére válaszolva a pécsi polgármester.

Mint talán tudják, Lázár János most már a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos (is). Ebbéli minőségében ez volt az első nyilatkozata. Erre mondják, hogy erős belépő.

1. oldal / 125