Breadcrumbs

Katus Eszter

Katus Eszter

2017. július 24., hétfő 14:18

Eladó lyuk Pécsen!

ÜZLET - Értékegyeztetéssel ZUK típusú kistehergépkocsira cserélné egy pécsi járókelő azt a lyukat, ami már több, mint negyedéve díszíti az utcát a kulturális negyedben.

2017. július 24., hétfő 09:15

A nap képe: iroda a folyosón

KOMLÓ - Az új, látványos kormányablak mellett igazi Hamupipőke a komlói Földhivatal épületének belseje. Az még hagyján, hogy néhány iroda ablakán sima fénymásolópapír a sötétítő. Az igazi meglepetés a folyosó végén várja az ügyfelet.

2017. július 23., vasárnap 10:58

Aranyat ért a pécsi fotós képe

SIKER - Déri Judit, a Mecseki Fotóklub tagja  FIAP Gold medált nyert a "2nd Danube Digital Circuit 2017 - (Bulgaria, Serbia, Belarus, Romania) nemzetközi fotópályázaton - adta hírül a Mecseki Fotóklub Facebook oldalán. Díjnyertes "Shelf" című képe mellett további 12 fotóját fogadták el.

2017. július 22., szombat 18:12

Lesz-e kormányváltás tavasszal? Szavazás!

SZAVAZÁS - Azt sokszor olvashatjuk, mi a politológusok és politikusok véleménye a tavaszi parlamenti választásokról. De mit gondol ön? Szavazzon!

MKKP - A Kutyapárt azt ígéri, csak egy milliárdot lopna el a célra összegyűjtött pénzből.

2017. július 21., péntek 18:02

Lúgot ivott egy kisgyerek Gödrén

GÖDRE - Tévedésből ivott bele a méregbe, az ügyben kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás.

KOMLÓ - Újabb TOP-os pályázatot húzott be Komló, 600 millió forint értékben. A helyszín egy barnamezős, volt bányaterület, ahova még a börtönt sem lehetett volna építeni. Játszóteret, futópályát, közösségi épületet viszont lehet.

KAMPÁNY - Ősztől várhatóan teljes gőzzel beindul a választási kampány. A plakáttörvény életbe lépése után a politikai versengés az eddiginél sokkal nagyobb erővel jelenhet meg a közösségi média biztosította felületeken. A Hír TV "Reggeli járat" című műsorában nyilatkozott Polyák Gábor egyetemi docens, adjunktus (PTE-BTK, Corvinus Egyetem), a Mérték Médiaelemző Műhely tagja.

2017. július 21., péntek 11:34

Lövöldözés Komlón!

KOMLÓ - Szerencsére csak tervezetten.

1. oldal / 18