Breadcrumbs

Katus Eszter

Katus Eszter

2017. szeptember 20., szerda 13:15

6 + 1 dal fogantatáshoz

Nem tudja, mit énekeljen a fogantatás pillanatában? Segítünk!

2017. szeptember 18., hétfő 18:21

Filmfesztivál furcsa időpontokkal

Egyhetes filmfesztivál kezdődött ma Komlón, és bár akadnak izgalmas vetítések, sokaknak nehéz lesz megnézni őket.

A KSH adatai alapján vannak az országban utak, ahol arányaiban több baleset történik, mint másol. Például a hatoson.

2017. szeptember 14., csütörtök 10:30

Megint konzultálni fog a nemzet - ha akar, ha nem

Végre elérkezett a várva várt pillanat! Nemzeti konzultáció újra! És újra és újra és újra!

2017. szeptember 13., szerda 20:57

Öt órára várják Nemecseket!

Mesés grundot találtak a Kétfarkú Kutyapárt passzivistái a pécsi fiúknak a Pál utcából. Az Árkád sarkánál évek óta elhagyottan árválkodó földes, gazos terület ugyanis vélhetően kiváló terep lenne várat építeni és homokcsatákat vívni. Így meg is üzenték Nemcseknek, hogy ötkor találkozó. Hogy a kerítésre font üzenet meddig lesz látható, azt vélhetően csak a kerítés tulajdonosa láthatja előre. 

Gondolt egyet a Mérték Médiaelemző Műhely, és készített pár tanulmányt arról, hogyan működik ma az online újságírás Magyarországon. Ehhez minden hónapban egy-egy jelentős eseményt vettek górcső alá. A cél az volt, hogy kiderüljön, mennyiben segítik a sajtóorgánumok a téma megismerését, mennyiben könnyítik meg a feldolgozását, és reális képet adnak-e a történésekről. Tanulságos olvasmány következik.

A napokban számolt be az LMP-s Hadházy Ákos arról, hogy 1,2 milliárd forintnyi állami támogatást kapott egy olyan alapítvány, amely kuratóriumában ott ül Lázár János felesége. Ugyanazt a feladatot, amit az alapítvány ennyi pénzből elvégez, egy pécsi szervezet a töredékéért csinálja.

2017. szeptember 12., kedd 14:49

Jöhet az EU-s ingyen wifi!

Úton van az európai közterületeken ingyenesen használható WIFI, miután az EP ma megszavazta az ehhez rendelt pénzügyi forrás első csomagját.

2017. szeptember 12., kedd 09:25

Akkor most mi is van az Unióval?

Jean-Claude Juncker 2017. szeptember 13-án, szerdán tartja az Európai Unió helyzetét értékelő éves beszédét. Ha nincs épp Strasbourgban, kövesse online.

1. oldal / 25