Breadcrumbs

Nimmerfroh Ferenc

Nimmerfroh Ferenc

Bő egy év van hátra az önkormányzati választásokig. Pécs azon kevés nagyváros egyike, ahol - az országgyűlési választások eredménye alapján, valamint a helyi, Benny Hill-szerűen csetlő-botló fideszeseket, továbbá a város vesszőfutásának Orbán-éra alatti folytatódását látva - reális esélye van annak, hogy az ellenzék sikert ér el 2019-ben. Végignéztük a 149 pécsi szavazókört (hogy Önöknek ne kelljen), az idei listás és egyéni eredményeket, összevetettük azokat a négy évvel ezelőttiekkel, és megpróbáltuk kitalálni, mit üzennek a számok és százalékok a politikusoknak és nekünk.

2017. szeptember 11., hétfő 12:00

A bajnok Honvédot kapta a kupában a PMFC

Jövő szerdán Pécsre érkezik az NB I-es csapat.

"A labdarúgó csapat finanszírozását megszüntetjük, így a PMFC működtetése külső forrás, szponzor bevonásával történhet" - olvasható a tegnap a közgyűlés által megszavazott előterjesztésben.

2017. szeptember 07., csütörtök 10:00

Vádat emeltek a tükörtörő autós ellen

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt az ellen a pécsi fiatalember ellen, aki egy nézeteltérést követően ráütött a mögötte haladó autó visszapillantó tükrére, ami letört.

Huszonnyolc ponttal készülnek Kővári Jánosék a csütörtöki "csődös" rendkívüli kögyűlésre.

Az érintett intézményvezetőknek semmi beleszólásuk nem volt az őket érintő döntésekbe.

Elég nagyot tévedett, aki eddig azt gondolta, hogy a sokmilliárdos önkormányzati hiány miatt nem a pécsieken csattan majd legnagyobbat a “Megszorítás” nevű ostor. A kasszából hiányzó pénz egy részét legalábbis egészen biztosan nekik kell majd összedobni így-vagy úgy, a másik részét pedig - amennyiben az állam tényleg kihúzza a bajból valahogy Páváékat - a magyar adófizetők összességének.

A testület tagjait az egyetem, az egyházak, a helyi gazdaság és a civil szervezetek adnák.

Részletekben fizetnék ki a hatalmas vízdíjhátralékot. De miért pont most, amikor bajban van a város?

De most be kell sajnos érnie a pécsi vasútállomás lámpáinak lecserélésével. 

1. oldal / 16