Breadcrumbs

Nimmerfroh Ferenc

Nimmerfroh Ferenc

Új műfaj született, a borász rodeó. Lada 1500-assal a sorok között. Brutálisan szórakoztató öt perces videó.

VIHAR Heves vihar csapott le Pécsre este fél hét körül. Több mint fél órán át szakadt az eső. VIDEÓ!

Hiánypótló felmérést végzett az elmúlt hónapokban a KANGA Egyesület. Az ország összes szülészetének küldtek működési gyakorlatukra, statisztikáikra vonatkozó kérdéseket, a kapott válaszokat pedig honlapjukon nyilvánosságra hozták. A Szülészetválasztó már böngészhető, azt tervezik, minden évben frissíteni fogják. Fontos információkat tartalmaz a három baranyai szülészetről is.

2017. június 25., vasárnap 21:42

Másokra mutogat, az államra vár, mi az?

VÉLEMÉNY 2017-re Pécs eljutott odáig, hogy a magyar állam extra dotációja nélkül nem hogy kulturális intézményrendszerét nem tudná működtetni, vagy képtelen lenne kifizetni saját zsebből egy operahaknit (Domingo), de a költségvetésében akkora a hiány, hogy az állami segítség nélkül középtávon pénzügyi összeomláshoz vezetne.

2017. június 24., szombat 15:51

Gyönyörű, zöld faros Ikarust szpottoltunk

Nem járok buszos nosztalgiatalálkozókra, szóval évtizedek óta nem láttam faros Ikarust, erre ma elment előttem egy ilyen gyönyörűség, ráadásul zöld színben.

Tíz illegális migránst vitt autójában két embercsempész, akiket Baranya megyében vett őrizetbe a rendőrség. A két férfi ellen büntetőeljárás indult.

Profi szerződést kap a portugál Benficánál a Pécsről indult Csoboth Kevin - írta meg a Nemzeti Sport.

Az Obituary nevű amerikai death metál legenda 2017-es klipjét a pécsi grafikus, Gróf Balázs rajzolta. Egy hároméves brazil rajongó naponta harmincszor megnézi.

Majdnem 24 ezren követik a Dárdai Pál Facebook-oldalt. A Szabad Pécsnek a pécsi származású Bundesliga-edző elmondta: semmi köze hozzá.

2017. június 19., hétfő 10:50

Kell-e Pécsnek akvapark közpénzből?

VÉLEMÉNY Nem azért nem épült eddig Pécsen akvapark, mert az akvaparkügyi minisztériumban megtiltották vagy mert egy külföldről finanszírozott szélsősorosista civil szervezet ármánykodásával megakadályozta. Elsősorban azért nem épült, mert azok, akik akvaparkokba fektetik pénzüket, mindezidáig nem érezték úgy, hogy megérné nekik Pécsre jönni.

1. oldal / 8