Breadcrumbs

Az egyik basszusgitár – és elvittek egy erősítőt is. Nagyváradon történt mindez, szombaton koradélután, egy belvárosi utcában törték fel a 30Y kisbuszát.

Csalás miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség. A vád szerint a férfi internetes társkereső oldalon megismert nőket csapott be, és károsított meg. Csalásért kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztés is kiszabható.

A dunaújvárosi pihenőnél terelnek le a rendőrök gyakorlatilag minden autóst, és ellenőriznek, számolt be a hírről egy, szerdán reggel éppen Pécsről Budapestre autózó olvasónk.

Amit a Terror Házában tartanak majd a jövő héten. A könyv címe: Mindig a haza.

Azonnali belső vizsgálatot rendelt el Páva Zsolt, Pécs polgármestere a városüzemeltetési társaságnál, amiért sajtóhírek szerint annak ellenőr alkalmazottai kétszer is megbüntettek egy 13 éves kislányt, mert az nem tudta felmutatni diákigazolványát.

Elképesztő összefogással, pár nap alatt rengeteg játékot kapott Benji, a 4 éves pécsi kínai kisfiú, akinek a hétvégén az összes játéka odalett egy tűzvészben.

És semmiféle Nagy Testvérnek, kulturális ügyek iránt is érdeklődő politukusnak, befolyásos embernek, hatalmat kapott buzgómócsingnak esze ágába' nem lesz letiltani az előadói estet most már ezek után, és nem kell, mondjuk, Szigetvárra mennie a publicistának a stand-up-estjével. És azt is reméljük, hogy ezt a szokást megtartják jó hosszú ideig még, és pl. nem csak arról van szó, hogy egy Róbert elég volt egy hónapra.

 

Hoppál Péter és Mellár Tamás is átvette pénteken országgyűlési megbízólevelét a pécsi városházán.

 

Az Európai Parlament 2017-től minden tagállamban elndította Nagykövet Iskolája programját, hogy felkeltse a fiatalok figyelmét Európa és az európai parlamenti demokrácia iránt. A pécsi Széchenyi István Gimnázium, és a pécsi Hajnóczy József Kollégium is sikerrel pályázott, és bekerült a programhoz csatlakozó 10 új iskola közé.