Breadcrumbs

GÖDÖR - Végre a Széchenyi térnek is van már gödre! Sajnos nem sokáig. 

MEGACUKI - Jól eltelt a hét, de ami a legdurvább melegnek sem ment, sikerült Bahamának, a border collienak: egy pillanat alatt elolvadtunk tőle. Ahároméves blue merle kan kiveszi a részét a családi melóból, és terelgetés helyett beáll tolni a babakocsit séta közben. Epic love!

Nem járok buszos nosztalgiatalálkozókra, szóval évtizedek óta nem láttam faros Ikarust, erre ma elment előttem egy ilyen gyönyörűség, ráadásul zöld színben.

Tíz illegális migránst vitt autójában két embercsempész, akiket Baranya megyében vett őrizetbe a rendőrség. A két férfi ellen büntetőeljárás indult.

PÉCSVÁRAD - A város honlapján tette közzé az önkormányzat, hogy vízkorlátozást rendel el június 20-tól. Az okok még nem tisztázottak.

GONDVISELÉS - Könnyen lehet, hogy Racskó Roland egy pillanatra elaludt vezetés közben, de szerencsére az őrangyala éberen vigyázott. Így a focista szerencsésen megúszott egy balesetet, amely akár tragédiával is végződhetett volna.

SZÓL A RÁDIÓ - A 24.hu számolt be arról, hogy egy újonnan létrehozott cég, az LB Rádió Kft. nyerte meg a hajdúsági Derecskére vonatkozó helyi 94,7 MHz-es kereskedelmi rádiós pályázatot. Hogy ennek mi köze van Pécshez? Már mutatjuk is!

PÉCS Az eredetileg meghirdetettnél két héttel hosszabb ideig, 2017. július 2-áig látogatható a JPM Modern Magyar Képtárában (Pécs, Papnövelde u. 5.) a II. Országos Kerámia Quadriennále kiállítása.

PÉCS Komoly pénzügyi problémákkal küzd a pécsi Ledina Épületkerámia Kft., vagyis az a cég, amit – eredetileg Ledina Kerámia Kft. néven – Pécs önkormányzata alapított azért, hogy a Zsolnay-gyár esetleges felszámolása esetén átvegye a termelést – olvasható a mai Magyar Nemzetben, illetve a napilap internetes oldalán. A cikket innentől szó szerint közöljük, az ugyanis a Szabad Pécs újságírójának, a napilap külsős munkatársának együttműködésével készült. A cikk illusztrációs fotóanyagát mi válogattuk.