Breadcrumbs

2017. szeptember 13., szerda 15:25

Végre egy jó hír, tisztet újított, küldöttet választott a pécsi Fidesz!

Népi Jóska
Hoppál Pétert újabb két évre elnökké választották. Gratulálunk, csak így tovább! Hoppál Pétert újabb két évre elnökké választották. Gratulálunk, csak így tovább! Forrás: Szabad Pécs Youtube

Csak azt nem értjük, miért másoktól kellett megtudnunk, miért nem kaptunk erről tájékoztatást.

Csalódottak vagyunk. Újságíró kolléga küldte el nekünk az alábbi közleményt, nem a párt, így csak most, kis késéssel tudjuk közölni, amiért olvasóinktól elnézést kérünk.

"Tisztújító és küldöttválasztó városi közgyűlést tartott kedd este a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Pécsi Szervezete. A nagy érdeklődéssel tartott közgyűlésen a tagság meghallgatta és elfogadta az Elnökség beszámolóját. Ezt követően titkos szavazással megválasztották a szervezet új elnökségét. Elnöki tisztségre újra Dr. Hoppál Pétert jelölték, akit a szavazatok elsöprő többségével újabb két évre elnökké választottak. A hat alelnökjelölt közül a szavazás eredményeként a következő két évre alelnöki tisztséget kapott: Csizi Péter, Decsi István, Bognár László és dr. Csizmadia Péter. Végül megválasztották a pécsi szervezet kongresszusi küldötteit. Dr. Páva Zsolt polgármester nem indult elnökségi tagságért ezzel is jelezve, hogy teljes energiájával a város ügyeit kívánja szolgálni."

Reméljük, a jövőben a Szabad Pécs is megkapja majd a Fidesz sajtóközleményeit.