Breadcrumbs

A rácsok mögül is lehet bűnözni. Legalább 2,5 évvel tovább ülhet a börtönben az a 29 éves férfi, K. Z., aki, mint megírtuk, “dugi” SIM-kártyával felturbózott telefonnal csalt ki pénzt emberekből, miközben a rá kiszabott, több mint 4 éves börtönbüntetését töltötte.

Forgalomba hozatallal elkövetett kábítószerkereskedés kísérlete miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség. A férfi éppenhogy belekezdett a drogüzletbe, de a rendőrség kapott egy fülest, és lecsapott rá.

Garai Gábor szép szerelmesversének egy részletét szavalta.

A Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének nyugalmazott docense március 24-én, Budapesten, a Kárpát-medencei Tehetségnapon vehette át a szakmai elismerést, tudatta pénteken a PTE.

Az erős. A bátor réz aligátor ma távol páhol. Ráhel páholy. Vándortábor. Vándortábor az éjben táncol, Vándortáborba máglya lángol. Odébb is már máglya lobban, szív megdobban, egyre jobban ellen torpanháton a kampó, füstöl a bankó. tűzbe csúszik a sátántangó. Nem kell mankó." szövegű sorért baromira oda vagyunk. Ja és kérnénk azért abból, amivel lehet ilyen kreatív szöveget írni. A magyar medúzát egy szuper tehetséges pécsi fiatalember, Getto Feri írta.

Csütörtök estig sem kereste senki Molnár József (63) elbocsátott pécsi vagyonőrt, sem Páva Zsolt polgármester vagy a környezetéből valaki, sem volt munkáltatója. Ő volt az a pécsi vagyonőr, akit a pécsi Kósa Lajos-incidens után, még próbaidős munkavállalóként elküldött foglalkoztatója, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt., amely szolgálati helyéül a pécsi városházát jelölte ki.

De hát ezért ők a Metallica. A Tankcsapda A legjobb méreg című dalát választották, ami talán a legfontosabb és legjobb magyar dal az elmúlt harminc évből, de biztosan Top10-es.

Merrt képes volt saját magát is kiröhögni. S mert, ha azt is gondolhatjuk, hogy így menti a menthetőt (egyébként most, speciel, erről nem ezt gondoljuk), valljuk, hogy az öniróniát és a humort jó pontként kell értékelni, mindenkor. Főleg ebben az elcseszett kampányban, ahol (persze éppen a Fidesznek "hála") szinte csak acsarkodás és gyűlölkodés volt.

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ (PTE KK) 2018-ban újabb európai uniós és hazai pályázati forrásokból teheti még korszerűbbé és hatékonyabbá a betegellátást, tudatta a múlt héten, sajtótájékoztatón a hírt a Pécsi Tudományegyetem.