PALKONYAMár több mint 450 induló jelentkezett az idei Palkonyai Dűlőfutásra. A verseny április 29-én lesz. 

A cikk a hirdetés után folytatódikHarmadik alkalommal rendezik meg Palkonyai Dűlőfutást a április 29-én, amely egy lelkes futókból álló csapat kezdeményezéséből mára egy nagyszabású rendezvénnyé nőtte ki magát. A verseny a helyi, palkonyai borászok, valamint további számos támogató segítségével valósul meg évről évre.

A Palkonyai Dűlőfutás remek alkalmat kínál arra, hogy az érdeklődők megismerjék a népszerű villányi borok születésének helyszínét, vagy a Kék túra egy-egy szakaszát. A futás mellett számos egyéb szórakoztató és gasztronómiai program, illetve nyitott pincék is várják mind a versenyzőket, szurkolókat, mind az érdeklődőket a falu szívében.

Az előző évekhez képest már eddig is rekordszámú, több mint 450 versenyző regisztrált, akik több kategóriában, 9,9 km-es és 19 km-es távokon mérik majd össze tudásukat. A pályát mindemellett a jelentős szintemelkedés is nehezíti. Mivel a terep nem egyszerű, a vállalkozó szelleműek sétálva is megtehetik a távot.

Nevezésre még a helyszínen is van lehetőség, minden résztvevő technikai pólót, oklevelet és egy esztétikus, különleges minőségű befutóérmet kap. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak: a gyerekeket az Élményzóna ügyességpróbáló kötélparkja várja.

Bővebb információ az esemény honlapján: dulofutas.hu és Facebook oldalán.

A fotókat a szervezők juttatták el oldalunkhoz. 

 

KategóriákPOP