PALKONYAMár, ha valaki szereti a hasát, meg a hasát, és a hasát.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Stílusos Vidéki Éttermiség már önmagában egy remek dolog, bármennyire is hangzik ez elsőre kissé elitistának, netán szektásnak. Ráadásul még úgy is rövidítik, hogy SVÉT, hogy fokozzuk az előbbit. De tényleg szuperjó dolog, utána nézhettek itt és mondjuk itt is.

Palkonyán azonban most hétvégén (ún. április 22-23.), jön a Hú!SVÉT+SWEET nevű őrület, ami azt jelenti, hogy szombaton az ország legjobb vidéki és egyben az ország legjobb éttermei közül mutatkozik majd be jónéhány, természetesen a helyi igen erős borászatokkal erősítve. És aztán vasárnap meg olyan jön, hogy a fal adja a másikat: ugyanaz mint szombaton, csak az éttermek helyett az igazán komoly bűnbarlangok, a legeleslegjob cukrászdák lesznek a középpontban. Infónk a hétvégéről itt.

És nem viccelünk, tényleg nagyon reméljük, hogy a meteorológusok csak kissé megbolondultak a sok húsvéti sonkától, és nem jön hó meg fagy, és semmiképpen se mossa el semmiféle eső vagy fújja el hurrikán az év egyik legjobban várt baranyai rendezvényét.

KategóriákPOP