PÉCSAz időjárás sem állhat a péntekre (04. 21.) meghirdetett újabb pécsi virágvásár útjába, és meg lesz tartva – ezt kérdeztük csütörtökön a pécsi önkormányzat sajtóreferensétől.

A cikk a hirdetés után folytatódikGondoltuk ugyanis, érdemes ezzel óvatosnak lenni, és inkább kérdezni, még ha a szökőkút megy is a főtéren, hisz a Mecsekben mégiscsak keresztbe fordulnak az autók a húsvét utáni havazás miatt. A válasz azonban határozott igen volt. Vagyis, hogy pénteken 10-17 óra köz ismét lesz az amúgy tényleg remek program, a Kossuth téri virágvásár Pécsett.

A mindenféle különlegességet, szezonra pont jó virágokat, avagy éppen örökzöldeket a piaci árnál általában kedvezőbb árakon kínálják, és szakértői tanácsokkal is szolgálnak, úgyhogy érdemes készülni mindenkinek, aki a virágot szereti.

A kezdeményezést egyébként Páva Zsolt polgármester indította el 2015 őszén, kifejezetten azért is, hogy ezzel is hangsúlyozzák Pécs mediterrán jellegét (aka mediterrán hangulatát). Így lesz polgármesteri stand is, ahol egyebek mellett  ciprusok és örökzöld tölgyek is lesznek.

KategóriákPOP