M6 Babos Attila kollégánk éppen Budapestre autózik, a Bayer Zsolt féle kávézásra. Az is biztosan izgalmas lesz, de előtte még egy kisebb ménesbe botlott – az autópályán. VIDEÓ!!!

A cikk a hirdetés után folytatódik– Egy ideje már villogtattak a szemből érkező kamionosok, de csak később derült ki, miért. Előttem már lassítottak az autók, nem véletlenül. Egy kisebb ménes vágtatott szemben velünk az autópályán Paks környékén – mondta el kollégánk. Nem lesz egyszerű befogni a lovakat, szóval egy ideig még biztosan gondot fognak okozni a közlekedőknek az M6-oson. Szóval Budapest felé óvatosan vezessenek, mert szemből lovak várhatók!

Utánanézünk, hogyan kerültek az állatok az autópályára és frissítjük cikkünket.

Frissítés!!!

A police.hu ezt írja: 

Az M6-os autópálya Budapest felé haladó oldalán 2017. május 15-én 8 óra 30 perc körül több elszabadult ló került az útra. Az állatok a 117. kilométerszelvénynél a forgalommal szemben haladnak, a rendőrök az autópálya bal oldalán a forgalmat a szedresi, valamint a tengelici csomópontnál lezárták, valamint az érintett szakaszon közlekedők forgalomkorlátozásra számíthatnak. A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy az érintett útszakaszon vezessenek fokozott óvatossággal.

Azt továbbra sem tudjuk, hogyan kerültek az autópályára, de a rendőrség szerint valahol Paks környékén. Időközben azt a tájékoztatást kaptuk, hogy befogták az állatokat.

Végül sikerült befogni az elszabadult lovakat   Forrás: police.hu

KategóriákMETÁL