EGYIK KUTYA, MÁSIK EB – Miután a Kétfarkúak sikeresen megállították a Lares ház építését, ismét van hely a pécsi ingyensörgyárnak. Eközben Kaposváron megint rendőrök vonultak ki a párt passzivistáihoz – újrarajzoltak ugyanis egy gyalogátkelőt. Dráma.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz MKKP pécsi aktivistái csak nem akarnak leszállni Pécs egyik kiemelkedően sikeres projektjéről, a Lares házról. Vasárnap este új plakátot ragasztottak ki a beruházást reklámozó táblára. Szerintük ugyanis ott jóval előbb megépül az ingyensörgyár, mint az eredeti épület. (Szerintünk is.)

A pécsi rendőrök ezúttal (is) jófejek voltak, nem zavarták meg munkálatok közben a Kétfarkúakat. (Majd a közmunkások (?) úgyis leszedik a plakátokat, ahogy azt a többi matricával tették városszerte, akkor meg minek.)

Kaposváron ellenben hamar ott termettek (állítólag lakossági bejelentésre eredetileg valahol máshol), amikor az MKKP passzivistái épp egy zebrát csíkoztak újra – krétával. Festékkel ugyanis nem lehet, mert azt egy nemrég hozott helyi rendelet bünteti. Nagy szerencse, hogy a kaposváriak vigyáznak az értékeikre – még a végén mindent megrongálnának a Kétfarkúak.

Mint például ezt a zebrát. Oh, wait.

   

KategóriákPOP