PÉCS Páva Zsolt 2009 óta, nyolc éve vezeti a várost. Hét éve a Fidesz, azaz Orbán Viktor irányítja Magyarországot. Ehhez képest Pécs problémáiért még mindig, száz százalékban MÁSVALAKIK a hibásak, főleg a “baloldaliak”. Itt vannak a legjobb mondatok az önkormányzati lapban megjelent, interjúnak tűnő valamiből. Zárójelben a zsűri pontszámai.

A cikk a hirdetés után folytatódik?Amit az elmúlt közgyűlésen láttunk, az viszont egy kívülről megszervezett magamutogató, tartalom nélküli akció volt csupán. Egy, a várostól messze, akár határainkon túlról is irányított csapat köztudatba emelése volt a célja ennek a pár embernek.? (10/10)

 

?Pécs újkori története során csupán egyetlen egyszer volt csődközeli helyzetben. Akkor, amikor éppen a szocialisták ifjú tagjai vezették a várost Toller László balesete után 2006 és 2008 között.? (6.5/10)

 

?elődeink eladták az ingatlanvagyont, leépítették az ipart, tönkretették a közösségi közlekedést, eladták a pécsiek buszait, és munkálkodásuk alatti több mint tíz évben háromszorosára emelték a rezsidíjakat.? (7.5/10)

 

?a baloldaliak nem törődtek a város iparosításával, új gazdasági pályára állításával, hanem olyan presztízsberuházásokat hajtottak végre hitelből, mint az Expo Center, vagy a repülőtér, amelyek később sok-sok százmillióval, milliárdokkal terhelték meg a költségvetést.? (8/10)

 

?A baloldali, liberális kormányok nem törődtek a pécsiekkel? (10/10)

 

?a baloldaliak nem törődtek a város iparosításával, új gazdasági pályára állításával? (9/10)

 

?Nekünk tehát sikerült megmenteni a nagyfoglalkoztatókat, míg a szocialisták elengedték azokat.? (9.5/10)

 

?Mi továbbra is építünk, foglalkoztatókat hozunk a városba és fejlesztjük Pécset, míg mások bomlasztani és pusztítani próbálnak körülöttünk.? (10/10)

 

 

Gratulálunk Pécs polgármesterének a kiváló teljesítményhez!

KategóriákMETÁL