Halló, Kovács néni? Itt a Fidesz! Tetszett arról hallani, milyen csúnya dolgokat mondott a nyugdíjasokról Vona Gábor? Nem? Akkor most elsoroljuk magának.

A cikk a hirdetés után folytatódik 

Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen “megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt” a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Mint ismert, Vona Gábor Orbán tusványosi beszéde után fakadt ki saját Facebook oldalán, miután egy fütyülni próbáló nőt földre rántottak, majd megtapostak. A pártelnök írásában rámutatott, Magyarországon már nem a fiatalok radikalizálódnak (ők inkább külföldre költöznek), hanem a nyugdíjasok, akik az “orbánizmus játékszereivé váltak”, és akik az ünnepi eseményeken “magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját.”

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Vona Gábort már többször felszólították, kérjen bocsánatot azoktól, akiknek az önbecsülésébe gázolt a szavaival, de erre a Jobbik elnöke nem volt hajlandó annak ellenére sem, hogy nyugdíjas szervezetek is ezt kérték tőle.

Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, mi hangzott el, miket mondott a Jobbik elnöke – mondta Hidvéghi Balázs.

Lefordítjuk: aki esetleg lemaradt volna a megosztó írásról, és boldogan unokázott volna a házi lekvárok között, most egyszerre több csatornán keresztül is értesülhet majd róla – méghozzá a Fidesz segítségével. Hogy milyen körítésben, esetleg az egész szöveget, vagy csak részeket tolmácsolnak, azt egyelőre nem tudni.

Vége hát a langyos nyári uborkaszezonnak, kezdődik a kampány. Öveket becsatolni, rázós utunk lesz jövő évi parlamenti választásokig.   

Via: Propeller.hu/MTI

KategóriákPOP