Nyilvános vitára hívta ki videóüzenetében Csizi Pétert Nemes Balázs, a Momentum Mozgalom pécsi alapszervezetének elnöke.

A cikk a hirdetés után folytatódikA felhívást szerda délután tették közzé a Momentum Mozgalom Facebook oldalán. Mint Nemes üzenetében elmondja, azért hívja ki vitára a Fidesz országgyűlési képviselőjét, hogy a nyilvánosság előtt tisztázzák a város helyzetét. Nemes Csizi fejére olvassa, hogy felelőtlen gazdálkodás, rossz közbiztonság és sorozatos botrányok sújtják Pécsett, s ez a mélyrepülés még súlyosabb lett Páva Zsolt múlt heti megpuccsolásával.

A vita időpontja október 5., 19 óra. Mint Nemes Balázs üzenetében hangsúlyozta, a helyszínt csak azután jelölik meg, hogy Csizi Péter elfogadta a kihívást, cserébe viszont a képviselő választhatja meg a vita moderátorát. A fideszes képviselő válaszát emailen várják 72 órán belül.

Kérdés, hogy Csizi Péter elfogadja-e a felhívást: pártja képviselői nem éppen arról híresek, hogy hajlandóak lennének nyilvános vitán kifejteni álláspontjaikat, kiállni véleményükért.

KategóriákPOP