A pécsi belvárosi sétálóutca, a Király utca Búza tér felőli végét rendőrautók lepték el csütörtökön délután. Egy előzőleg elfogott, körözött férfit szerettek volna kézre keríteni. Egyelőre sikertelenül. Frissítve!

A cikk a hirdetés után folytatódikFrissítés, péntek 8.30

Nem sikerült egyelőre kézre keríteni a csütörtökön napközben, a pécsi belvárosban elfogott, elfogatóparanccsal körözött férfit, akinek sikerült a bv-intézetbe való szállítása közben elmenekülnie, így a felkutatása pénteken is folytatódik, tudtuk meg péntreken regfel a rendőrségtől. A férfinak be kellett volna vonulnia a bv-intézetbe, de a számára kitűzött határidőre nem jelent meg, azóta pedig ismeretlen helyen bujkált, ezért adtak ki rá elfogatóparancsot. A férfinak kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos ügye volt a hatóságokkal, emiatt róttak ki rá szabadságvesztést.

Korábban írtuk

Egy körözött férfi után indult hajtóvadászat Pécsett csütörtökön. Egy elfogatóparanccsal körözött férfit délután fogtak el pécsi rendőrök a megyeszékhely belvárosában, és be is vitték volna a börtönbe, de a bűnözőnek a bv-intézetbe történő beszállítása közben sikerült elszöknie a rendőröktől. Hogy hogyann történhetett ez meg, a Szabad Pécs igyekszik majd kideríteni, addig is annyit sikerült nem hivatalosan megtudnunk, hogy a férfi még mindig nincs meg, úgyhogy továbbra is nagy erőkkel keresik.

Olvasóink azt mondták, hogy nem csak a belvárosban láttak egyszerre több rendőrautót is, hanem a város más egyéb pontjain is, például a Pécs Pláza és az Expo Center környékén is, így elképzelhető, hogy a kutatási területet kiterjesztették.

 

Mindeközben Szegeden

A  Police.hu híre szerint éppen a minap fogták el a szegedi rendőrök Hajdúsámson egyik családi házában azt a férfit, aki a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektumából szökött meg, még szeptemberben.

KategóriákMETÁL