A cikk a hirdetés után folytatódikÁllítja a több harkányi zűrös ügyet is nyilvánosságra hozó Közösen Összefogva Harkányért Facebook-oldal. Egy biztos, bemutattak egy dokumentumot az oldal szerkesztői, amely alapján az látszik, hogy nem csak Baksai Tamásék örülhettek az év végének.

Rendes kis botrány kerekedett abból, amikor kiderült nem is olyan régen, hogy a 20-25 milliós támogatásért a Belügyminisztériumnál kuncsorgó harkányi önkormányzat vezetése közül a polgármester, Baksai Tamás és az egyik alpolgármester, Remmert Ferenc jutalmat kapott. Az egyik képviselőjük terjesztette fel őket a jutalomra, és azt meg is kapták.

Most viszont az is kiderült, hogy a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. háromfős igazgatóságának mindegyik tagja úgszintén örülhetett annak, hogy elértünk az év végére. Ők is szép kis összeget markoltak. A legtöbbbet az elnök kapta, bruttó 5,4 millióval indulhat karácsonyozni, a másik két tag sem panaszkodhatott, úk fejenként bruttó 3,8 milliót zsebelhettek be. Ez pedig nem kevés pénz az Összefogás Harkányért szerint a fürdőnek ez a kis év végi buli 16 milliójába fájt.

Mindezt azért, mer az év elején eldöntött javadalmazás szerint akár 6 havi prémiumot is kaphattak a fürdőért valószínűleg éjt-nappallá téve dolgozó igazgatósági tagok. Mivel most, úgy tudjuk, hogy a maximumot kapták, kb. 48 millió forintba kerültek ők hárman a majdnem 100 százalékos önkormányzati tulajdonban lévő gyógyfürdőnek.

Így tehát ez az év koránt sem volt túl olcsó a kiadási oldalon (sem) Harkányban, a Facebook-oldal szerkesztői szerint. AZ biztos, hogy az idei esztendő a korábbiaknál jobban sikerült, elérhették már a félmillós látogatószámot a fürdőben. A helyi ügyeket ismerő, és a múltra jól emlékező helyiek szerint azonban mindez semmi másnak köszönhető, minthogy hosszú, forró nyár volt a 2017-es.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL