Március 9-én, pénteken Komlón választási vitát tartanak a  Baranya 2-es számú választókerület képviselő-jelöltjei, a 7300.hu meghívására. A  fórum nyílt és ingyenes lesz, és minden jelölt elfogadta a meghívást – egyvalakit kivéve.

A cikk a hirdetés után folytatódikHoppál Péter, a térség jelenlegi közvetlenül megválasztott országgyűlési képviselője nem lesz ott pénteken, Komlón, a Kossuth Lajos utca 115. alatt, de ott lesznek a jelentősebb pártok képviselő-jelöltjei, még Komloszaurus is. 

Berkecz Balázs (Együtt), Bíró Károly (független), Gyimesi Gábor (Jobbik), Hohn Krisztina (LMP-Új Kezdet), Komloszaurusz (Magyar Kétfarkú Kutya Párt), Körömi Attila (Momentum), illetve Nagy Ferenc (Demokratikus Koalíció) kapott még (Hoppálon kívül) meghívást, és fogadta el azt. A vita este hatkor kezdődik.

 

 

A Szabad Pécs is tervezi választási vita megszervezését (ezzel a programmal párhuzamosan kezdődtek meg az egyeztetések), a jelöltek többsége igent mondott egy hasonló pécsi szereplésre is, de a pontos dátum és helyszín még nincs meg, mi mindenképpen március 15-e után tervezzük a beszélgetés megszervezését, akkorra várható nagyjából tudomásunk szerint a Közös Ország Mozgalom által megrendelt közvéleménykutatás adatainak publikálása. A komlói fórumról viszont beszámolunk.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL