Mellár Tamást a Szabad Pécs kereste meg húsvét hétfőn, hogy megtudjuk, igaz-e, hogy több száz politikai hirdetési tábláját letépték ismeretlenek a választókerületéhez tartozó falvakban és sok helyett Pécsett is. Mellár kedden délelőtt üzent: a hír igaz, a villanyoszlopokra erősített hirdetéseinek kétharmadát húsvétkor ismeretlenek letépték, azok egy részére Csizi Péter plakátjait tették ki. Mellár Tamás feljelentést tesz. Mindeközben a pécsi önkormányzati lap, a PécsMa arról ír, hogy néhány helyen megrongálták Csizi Péter és az LMP-s Keresztes László Lóránt közterületi reklámjait a ?Mellár-hívek?.

A cikk a hirdetés után folytatódikMellár Tamás villanyoszlopokra kitett választási plakátjainak kétharmadát vitték el a húsvéti hétvégén ismeretlenek, erősítette meg a Szabad Pécs húsvét hétfői értesülését kedden reggel Mellár Tamás. Azt is mondta, hogy feljelentést tesz.

A PécsMa pedig ITT számolt be arról, hogy néhány helyen Csizi és Keresztes plakátjait sem kímélték valakik.

 

 

Mellár Tamás kampánystábjának vezetője úgy nyilatkozott a Szabad Pécsnek, hogy tűzbe teszi aktivistáiért a kezét, egészen biztos, hogy nem nyúltak Csizi vagy Keresztes plakátjaihoz, és senki nem vetemedett arra, hogy kötelet rajzoljon az egyik plakáton Csizi Péter nyakába. Csak azt  remélte, hogy nem tart ott a világ, hogy ugyanazok követték el ezeket a tetteket is, akik levették Mellár Tamás plakátjait, sok helyre Csizi Péterét tették ki helyettük, és nem tart ott, hogy ezt esetleg a Fidesz politikai megrendelésére tették.

A kampánystáb vezetője azt is mondta, hogy nem fogják tudni már pótolni a letépett plakátokat.

KategóriákMETÁL