A miniszterelnök fejlesztéseket ígért, és megköszönte, hogy nagyon sokan szavaztak rájuk a nagyközségben és a térségben, értesült a hírről a Szabad Pécs. Kedden dél körül beszélt a kb. 50-70 egybegyűlthöz az ország egyik leghátrányosabb térségének, a dél-baranyai Ormánságnak a második legnagyobb településén. Nagy Csaba is ott volt, immáron megválasztott parlamenti képviselőként, de ezúttal nem volt (vissza)számlálás. Lehetséges, hogy aszerint osztják majd a támogatásokat, hogy hol, milyen mértékben szavaztak a Fideszre?

A cikk a hirdetés után folytatódikMindenesetre akár több, mint szimbolikus is lehet a látogatás és a köszönetnyilvánítás. Lapunk úgy tudja, hogy kedden késődélelőttől Orbán kb. egy órát tárgyalt a térség új országgyűlési képviselőjével, a volt baranyai közgyűlési elnökkel, Nagy Csabával, és Vajszló polgármesterével, Horváth Istvánnal. Emlékezetes, hogy a baranyai Vajszló is azok közt a települések közt volt, ahová Orbán Viktor a választás előtt ellátogatott, és beszédet tartott. Az eredmény helyben az volt, hogy Nagy Csaba fölényesen nyerte az ország legnagyobb választókerületét, a Baranya 4-est, és Vajszlón kiugróan magas szavazatot kapott a Fidesz és jelöltje. LŐ le is mondott baranyai közgyűlési elnöki címéről, helyette a kampányban nagy segítséget jelentő ?Pupák Pék” lett.

 

 

 

Szabad Pécs olvasói fotó

 

A település már jó ideje szeretne tanuszodát, Orbán Viktor ezt nemcsak megígérte a helyieknek, hanem azt is mondta, hogy 33 méteres medencét kapnak, és nagyon is oda fognak figyelni a következő években az Ormánság fejlesztésére. Igaz, az az alap egyelőre kiürült, amelyből efféle projekteket el lehet indítani, de már az év második felében az új programokra is lesz pénz, ígérte beszédében a Szabad Pécset a villámcsapásszerű miniszterelnöki vizitről tájékoztató helyiek beszámolói szerint.

 

Szabad Pécs olvasói fotó

 

?A környékbeli falvak is megkapják azokat a fejlesztéseket, amikre szükségük van, és amelyeket már régóta szerettek volna megvalósítani. Amit vállaltunk, azt teljesítjük, a településeinket fejlesztjük, munkát fogunk adni mindenkinek, ahogyan ezt megtettük a megelőző négy évben, az országot is meg fogjuk védeni, akármekkora népvándorlás is jön, ahogyan azt vállaltuk, azt a határoknál meg fogjuk állítani, migránsok Magyarországra nem települhetnek be, és csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kik élnek velünk, és tarózkodhatnak az ország területén, és Magyarországot meg fogjuk tartani magyar országnak.

Összességében azt lehet még mondani önöknek, hogy komoly, szép és biztató eredményeket ígérő négy év előt állunk. Én szeretném megköszönni a támogatást, amit kaptam. Az én szakmám a harcosok klubja, láthatták, hogy volt ez a kampányban, lőttek előlről, hátulról, jobbról, balról. Itt csak az marad talpon, aki bírja, fogalmazott a miniszterelnök a Szabad Pécs-olvasói videó tanúsága szerint Vajszlón. Ezért mi keltünk olyan benyomást politikusként, mintha mi vasból lennénk. És az jó, ha az ellenfél ezt így látja, de az igazság az, hogy mi is emberből vagyunk. És ezért a Csaba nevében is, meg a saját magam nevében is szeretném megköszönni az összes biztató szót, aki imádkozott értünk, annak az imát, aki biztatott bennünket, annak a jó szót, aki hátbavergetett minket, annak a hátbaveregetést, és aki kezet fogott velünk, sikert kívánt nekünk, annak pedig a kézfogást és a biztatást. Hálásak vagyunk személyesen is mindketten önöknek, hogy emberi segítséget és tartást adtak nekünk ahhoz, hogy egy nagyon nehéz küzdelemben, mindannyiunk érdekében, egész Magyarország érdekében győzni tudtunk. Köszönöm szépen a támogatást, Isten éltesse mindannyiukat. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

 

 

KategóriákMETÁL