Merthogy azért egy rendes randira egy fiatalember nem visz el két jóval idősebb férfit, és pláne nem akarja a nőt az autóba tuszkolni. Mindezek a részelek abból a hivatalos rendőrségi közleményből derültek ki, amelyet a kedd délutáni pécsi tömegverekedésről adott ki a rendőrség szerdán. Az incidensről a Szabad Pécs számolt be. Most kiderült, hogy nem csak ököllel estek egymásnak az ellenérdekű felek, de egy vascső is előkerült a verekedésben, és használták is. Így egyvalaki súlyosan sérült a ?bunyóban”.

A cikk a hirdetés után folytatódikA közlemény szerint a rendőrségre kedden 17 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Komját Aladár utcában többen verekednek. Mint kiderült, egy 18 éves férfi beszélt meg találkozót egy nővel a Komját utcában, ahol azonban nem egyedül, hanem egy 53 éves és egy 27 éves férfi kíséretében jelent meg. A férfi előbb beszélgetett a nővel, majd őt akarata ellenére, erőszakkal megpróbálta az autójába ültetni. A nőnek azonban a segítségére siettek családtagjai, így köztük, és a három férfi között vita alakult ki, amely odáig fajult, hogy összeverekedtek. Annak során a 27 éves férfi egy vascsővel megütötte a nő apját, aki a bántalmazás során súlyosan megsérült. A rendőrök a verekedésben résztvevő 5 férfit és egy nőt a helyszínen elfogták, majd előállították és kihallgatták őket gyanúsítottként. Azaz végülis nem három, hanem hat gyanúsítottja lett az ügynek, és az egyik személy sérülése a háromból nem könnyű, hanem súlyos lett.

A 18 éves férfi ellen személyi szabadság megsértése bűntett, 27 éves társa ellen súlyos testi sértés bűntett, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, további négy személy ellen pedig garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, írta a police.hu.

 

KategóriákPOP