Nemes Balázs, momentumos politikus Facebook-oldalára került ki egy fotó, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni.

A cikk a hirdetés után folytatódikÁder János köztársasági elnök a víz világnapja alkalmából tartott előadást múlt héten Pécsett. A program keretében egy ivókutat is átadtak, aminek a kialakításához az egykori házelnök, fideszes politikus (bár az igazgató szerint nem politikus) közpénzekkel kistafírozott alapítványa is hozzájárult.

Az ivókútból egyébként, jó esetben tisztított csapvíz folyik: a Tettye Forrásház által biztosított minőség ezek szerint nem felelt meg erre a célra. Illetve, hát mindig van mit javítani, most például az ivókutat ellátó rendszert.

Hideg is, jó is

Hideg is, jó is – Coub – GIFs with sound by Ferenc Nimmerfroh

Frissítés (23:00)

Cikkünkben két helyen is olvasható – a közölt fotón is látható, és a szöveg végén is ott van ?, hogy nem a vízszűrő automata romlott el, Zalay Szabolcs, a Leőwey Klára Gimnázium igazgatója azonban ezt külön is jelezte. És nem csak nekünk, hanem a Nemes Balázs kiposztolt fotójáról szintén író Pécsi Stopnak is. Nekik azt írta, hogy ?kedden Pécs belvárosában a Tettye Forrásház munkálatokat végzett a vízrendszerben, amely miatt átmenetileg zavaros volt a víz a környéken, ezért erre az időre kikapcsolták a berendezéseket, hogy csak tiszta víz menjen rajtuk keresztül. Erről értesítették a diákokat és a tanárokat is. Hozzátette, a vízautomaták hibátlanok, jól működnek, népszerűek a diákok és a tanárok körében?.

Amennyiben jól értjük, a vízszűrő(k) átmeneti kikapcsolása már szerdán véget érhet, és ismét lehet majd vételezni a “jó és hideg” vízből.

Frissítés (szerda, 12:30)

Információink szerint a felirat lekerült az ivókútról és ismét minden úgy folyik, ahogy kell.

KategóriákPOP