A dél-baranyai falu egyik polgármesterjelöltje és “képviselő-testülete” a Balatonra szervez kirándulást. Az ár olcsó, a gyerekek ingyen mehetnek, az italt pedig ők állják, oda-vissza.

A cikk a hirdetés után folytatódikA szinte kizárólag cigányok által lakott Alsószentmárton neve a közelmúlt híreit tekintve onnan is ismerős lehet, hogy két éve ebben a faluban érte támadás a jelenlegi polgármester részéről az Alsószentmártonban akkor kocsmát és boltot üzemeltető drávapiski polgármestert, Mali Zoltánt. Majd arról írtunk cikket tavaly tavasszal, hogy az országgyűlési választások előtt a végül a körzetben fölényesen nyerő Nagy Csaba (Fidesz) húsvét előtt kalácsot osztogatott a helyieknek (és más ormánsági falvak lakóinak), illetve az országosan ismert mulatós zenész, kis Grófo édesapját, a szintén énekesként fellépő nagy Grófot hívta meg a választás előtt “bulit” tartani.

Ilyen előzmények után még inkább azt érezhette most az egyik polgármesteraspiráns, hogy a legjobb, ha programját rendhagyó módon, és a lehető legközvetlenebbül ismerteti a helyiekkel. Íme a Facebook-on folytatott “kampány”, amit lementve egy olvasónk juttatott el hozzánk.

(Megj. 13.00: javítottuk a cikket, az első verzióban ormánsági településként is említettük Alsószentmárton, valójában azonban az Ormánsághoz csak közel eső településről van szó.)

Alsószentmárton-Balaton-Alsószentmárton, oda-vissza, 2000 forint, italokkal
Fotó forrása: Facebook.com
KategóriákPOP