A Tettye Forrásház Zrt. adott ki kedden este sajtóközleményt arról, hogy 2020. március 19-én és 20-án vízhiánnyal járó munkálatokat végez Pécs több pontján.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz Erdész úti gépház felújítási munkálata miatt március 19-én, csütörtökön 8.00 és 13.00 óra között vízhiány és nyomásesés várható a Bárány tető – Erdész utca – Középdeindol-hegyhát út által határolt területen.

A meszesi ivóvízhálózaton éjszakai munkavégzés keretében hajtanak végre karbantartást a szakemberek március 19. éjféltől március 20. 5.00 óráig. A hajnali munkálat alatt vízhiány és nyomásesés lesz Szabolcsfalu és Meszes teljes területén, a karbantartási munkálatok befejezését követően vízzavarosodás fordulhat elő az érintett utcákban.

A szolgáltató kéri ügyfeleit, hogy fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, fürdőszobai berendezéseikre; újbóli használatuk előtt gondoskodjanak a házi vízhálózat átöblítéséről, és ha vízminőségi problémát észlelnének, jelezzék a társaság diszpécserszolgálatán (72/421-799; 80/811-111/1-es menü).

A Tettye Forrásház Zrt. köszöni ügyfelei megértését és türelmét!

Undefine
KategóriákPOP