És egy kicsit boltizott is, Trombitás el is érte, hogy sokan osztották meg felháborodva a korábban a melegek gyógyításáról beszélő propagandista tegnapi Facebook-posztját, amit például Hoppál Péter kulturális államtitkár is lájkolt.

A cikk a hirdetés után folytatódik„Ma megyek fákat kivágni. És ami a legjobb, hogy minden fejszecsapásnál felsír egy bolsi” – írta hivatalos, közszereplői Facebook-oldalán Trombitás Kristóf. Aki a tegnapi posztja után is jelentkezett hasonló, viccesnek vagy ironikusnak szánt posztokkal, azaz folytatta a kormány erdőkitermelést könnyítő rendelete és Orbán Viktor melletti kiállását. Illetve nyilvánvalóan ezzel üzent a rendelet és a miniszterelnök fák kivágására vonatkozó kijelentései után felháborodott embereknek és a magyar erdők védelméért tüntetőknek.

A legújabb, ma délutáni poszt kevésbé provokatív, Trombitás egy összegrafitizett, bezárt üzlet, s részben egy fa bejárati ajtó előtt áll, de a lényege ugyanaz mint a tegnapinak. „Ahol állok, ott korábban fák sokasága vert gyökeret, de aztán megjöttem és ez lett belőle” – írta a kép fölé.

Trombitásék becsületére váljon, hogy jól érzik azt, hogy mik azok a társadalmi ügyek, amelyek veszélyeztetik, vagy veszélyeztethetik gazdáik hatalmát, így az ő személyes anyagi jólétüket is akár. Képzelje el mindenki bátran, hogy ha egy ellenzéki politikus javasolta volna azt, hogy vágassa ki az erdőket a kormány az energiaválság megfékezésére, hogyan estek volna neki a bayerzsoltok és trombitáskristófok.

A Kata-változtatás után is védte a mundér becsületét

És, hogy mennyire is lehet lakmuszpapírként tekinteni Orbán propagandistáinak bejegyzéseire, jól jelzi a kata megváltoztatása utáni Pesti srácos megmozdulás is, amelyben Trombitás szintén részt vállalt, amint arról júliusban a 444 be is számolt. „Éppen ezért nem tudom hova tenni azokat a jobboldaliakat, akik most, amikor történik egy bizonyos szemszögből kellemetlen fejlemény, rögtön szükségét érzik annak, hogy az egység direkt megbontásával kifejezzék, mennyire nem értenek egyet” – vélekedett pár hete a korábban az ellenzéket csürhéző, és Páva Zsolt polgármestersége idején pécsi önkormányzati cégnél is foglalkoztatott tévés.

KategóriákMETÁL