Egy szálloda hangulatát a berendezésen kívül az is meghatározza, hogy milyen dekoráció kerül a falakra. Az ízléses, hangulatos képek tökéletesen kell, hogy passzoljanak a környezetbe annak érdekében, hogy az összhatás természetes és harmonikus legyen. Egyedi vászonképekkel egészen különleges hatás érhető el.

A cikk a hirdetés után folytatódikA kép rendelése és rögzítése is gyerekjáték

A kiválasztott képek egyszerűen és gyorsan megrendelhetőek a Vaszonkepem.hu oldalon. Egyedi méretben is elkészülhet, sőt akár több darab is alkothat egy kompozíciót. A kiváló minőségű művészi vászonra nyomtatott képek házhoz érkeznek. A falra történő rögzítésük pedig nem igényel semmiféle kézügyességet, és szakember segítségét sem kell hívni. Csupán egy fúróra és standard méretű tiplire és csavarra van szükség.

A ráma kialakítása úgy készült, hogy a kép esztétikusan felfekszik a falra anélkül, hogy elállna, ennek köszönhetően pedig gyönyörűen a környezetébe simul.

Hova kerüljenek a vászonképek?

Természetesen oda, ahol minél többen láthatják és gyönyörködhetnek benne! A szobák falain is jól mutat, és a képek segítségével akár mindegyik szoba más-más hangulatúra alakítható. A folyosókon és a recepción is vonzza a tekintetet egy jól elhelyezett kép.

A vászonnak köszönhetően a fali dekorációk tartósak, és az évek során cseppet sem veszítenek a tartásukból, valamint a színek is megőrzik eredeti szépségüket anélkül, hogy kifakulnának. Így ha egy olyan térben kerül elhelyezésre a falra, amelyik állandóan fürdik a természetes fényben, vagy erős fényű lámpákkal van megvilágítva, akkor is megőrzi az eredeti színeket. 

A vászon textúrájának köszönhetően pedig nem is fog csillogni a kép, ami egy üveglap mögé helyezett kép esetében gyakran megesik. Kellő megvilágítással pedig egy sötétebb sarok is remekül kiemelhető egy látványos alkotással.

A szálloda tematikájához illeszkedő téma

A képeknek természetesen tükrözniük kell a szálloda hitvallását, amit képvisel a szálláshely. Ez kapcsolatos lehet a lokációval, a hangulattal, a tematikával vagy akár a történelmével is. Wellnessszálloda esetében minden, ami a kikapcsolódásról és pihenésről szól jó lehet, de a természetet ábrázoló képek is nyugtató hatásúak. Egy belvárosi szállodában stílusosak a város történelmét bemutató fekete-fehér képek is. A régi épületből újjávarázsolt hotel falain remekül mutatnak az ilyen volt – ilyen lett jellegű képek.

Nagyon hatásosak az egészen nagyméretű fotók is akár a lobbyban, akár a szobákban az ágy fölött elhelyezve. A vászonképek óriási előnye az is, hogy egyedi méretben is el lehet készíttetni.

Látványosak a városról készült művészi felvételek is nagyobb méretű vászonra nyomtatva. A művészi festővászon struktúrája, felülete tovább fokozza a hatást, emiatt is sokkal hatásosabb és látványosabb, mint egy papírkép.

KategóriákINFÓ