Ha azt halljuk, hogy kerti kiegészítő, mindenkinek más jut az eszébe. A virágtartó ládáktól kezdve a tárolószekrényeken át léteznek egészen különleges furcsaságok is, amivel egy ember be tudja rendezni az udvarát. Ha már megvan a kerti bútor garnitúra, és az elkerített rész is a veteményesnek, akkor jöhetnek az egyéb apróságok vagy épp nagyobb tárgyak, amelyek szintén hasznos kiegészítői lesznek a kertünknek is.

A cikk a hirdetés után folytatódikEsővíz gyűjtése

A Gemini-Duo webáruház kerti kiegészítői között megtalálhatók komposztálók, vízgyűjtők, egyéb, a kerti munkákhoz szükséges kellékek. Ugyanakkor érdemes a többi kategóriát is átböngészni, mert külön csoportokban találjuk meg a tárolókat, a napozáshoz, a grillezéshez tartozó kiegészítőket, vagy pl. a virágtartókat, amelyek szintén nagyon hangsúlyos elemei minden kertnek és belső tereknek.

Napjaink elsődleges témája a fenntartható fejlődés biztosítása. A környezetünk megóvása és az ökológiai lábnyomunk minimálisra való csökkentése már egyre többen embernek kerül beépítésre a mindennapos tevékenységei közé. Ennek egyik lépése, hogy takarékoskodunk vízkészletünkkel. Az esővíz nagy kincs, ennek gyűjtése pedig lehetővé teszi, hogy az aszályos időszakokban is meg tudjuk öntözni virágainkat, veteményesünket.

A Gemini-Duónál kapható esővíztározó szilárd talapzaton áll, és telepített szűrőjének köszönhetően nem jutnak be a tartályba a szennyeződések, így tiszta vizet kapunk eredményül. Találhatunk összecsukható változatot is, amely akár 200 liter esővíz tárolását is szolgálhatja.

Komposztálás különböző módokon

A kertes házak lehetővé teszik a komposztálást, amikor is ételmaradékokat, a lenyírt füvet, felaprított ágakat, stb. egy dobozban gyűjtjük, melyből a megfelelő folyamatok után porhanyós föld keletkezik. Ezzel is csökkentjük a szeméttelepek kevert hulladékát, ráadásul otthonunkban újrahasznosítjuk és visszaforgatjuk a természetbe.

A komposztálásnak különféle változatai vannak, és kinek mi a kedvére való, illetve milyen dobozt szeretne, annak megfelelően választhatja ki a Gemini-Duo ajánlatai közül. Vannak talapzat nélküliek, felül tetősek vagy tető nélküliek, alul zártak vagy nyitottak, ahol egyből kiszedhető a kész föld.

Kerti szerszámtárolók, polcok és egyéb eszközök

A kertben gyakran szorgoskodók számára a beszerzendő tárgyak mennyisége végtelen. Ami az elsők között kell, hogy meglegyen, az a különböző fajta polcok, tárolók. Ha van kerti bútor, akkor mellé nagyon jó kiegészítő ugyanabban a stílusban kapható kerti pad, amibe pakolhatunk, illetve tárolószekrény, de ha van egy kisebb fészer, szerszámos ház, akkor azt is fel lehet szerelni polcokkal, szerszámtartókkal.

A barkácsműhelyekben, szerszámos házakban lévő tárolókkal szembeni legnagyobb elvárás, hogy maximális teherbírásúak, strapabírók legyenek. A masszív acélvázak akár 175 kg súlyt is elbírnak. A polcok állítható magasságúak, az állvány könnyen összeszerelhető, így speciális eszközök nélkül is egyszerűen felállítható.

KategóriákINFÓ