A kültéri programokat – legyenek azok bármilyen tökéletesen is előkészítve – bizony igen gyakran elronthatják a kicsi, de annál kellemetlenebb csípő-zümmögő rovarhadak támadásai. Ám ki szeretné a következő napokat vakarózással tölteni, mert a kellemetlen csípések helye izzik, ég vagy sajog?

A cikk a hirdetés után folytatódikHa már végképp a türelmedet elvesztetted, és nem bírod elviselni az idegesítő zümmögést, vagy ha már meg sem tudod számolni a csípéseid számát, akkor ideje lépned és valóban hatékony megoldást találnod ellenük!

Szúnyogmentes kikapcsolódás otthon és útközben is

A Mentool.hu szúnyogriasztó készülékeivel felveheted a harcot a zavaró, zümmögő hadak ellen. Ezeket a remek termékeket azért fejlesztették ki, hogy semmi ne akadályozhassa a tökéletes szabadtéri programokat: a grillezéseket, a medencés bulikat vagy a nagy esti kártyapartikat a teraszon vagy a vízparton. Ráadásul már asztali vagy hordozható készülékek közül is választhatsz, az első otthon véd, a másikat viheted magaddal bárhová.

Erős és hatékony védelmet ad

A Thermacell szúnyogriasztó készülékek igazán hatékony védelmet adnak, és nagyon egyszerűen használhatóak, ha kempingezésről, horgászatról, vagy bármilyen kerti programról van szó a balkonon, teraszon vagy bárhol a szabadban, nem is beszélve a kerti pancsolásokról. 

Olyan hatóanyag van a készülékbe helyezhető kis – cserélhető – lapkákban, amelyet az USA hadserege fejlesztett ki a vérszívók ellen. Jó nagy területen, akár 21 m2-en, azaz egy körülbelül 4,6 méter nagyságú körben távol tudod a segítségükkel tartani a rovarokat.

Nagyon egyszerű a készülékek használata. A hatóanyagot tartalmazó lapkát bele kell tenni a készülékbe a csomagban található mini bután gázpalackkal együtt. Utóbbi melegíti fel a lapkát, amiből így – a hő hatására – kiszabadul a hatóanyag. 

Ez nem allergizáló, de garantáltan távol lehet vele tartani a rovarokat, köztük a kellemetlen csípéseket okozó szúnyogokat is. Négy órás védelmet képes adni a kültéren egy lapka, a patron, a mini bután gázpalack pedig 12 órán át működtethető problémamentesen. Ha kikapcsolod a készüléket, megszűnik a hőhatás és a hatóanyag párolgása is. A folyamatot a készülék ismételt bekapcsolásával bármikor újra tudod indítani.

Csak kellemes emlékek maradnak

Ha kültéri programot szervezel, gondos házigazdaként mindenképp érdemes gondoskodnod a rovarok elleni védelemről is. Ezzel biztosítható, hogy minden résztvevő csak a remek programokkal, a finom ízekkel és italokkal, valamint a kellemes társasággal legyen majd elfoglalva, és ne a csípések okozta kellemetlenségekre emlékezzen vissza.

A Thermacell szúnyogriasztó készülékek remek segítséget jelentenek a kültéri programokhoz nemcsak otthon, hanem útközben is. A cserélhető lapkákkal és a patronokkal hatékonyan védenek a rovarhadak támadásai és kellemetlen csípései ellen. Óvd magad, családod és vendégeid a láthatatlan védőburokkal!

KategóriákINFÓ