Az organza anyag olyan sokféle színben elérhető, hogy gyakorlatilag bármilyen stílusú dekorációba beilleszthető kellék. Exkluzív rendezvények közkedvelt díszítő anyaga, de virágboltokban is előszeretettel használják a virágkötők a csokrok és virágok csomagolóanyagaként. 

A cikk a hirdetés után folytatódikAz organza ma már elmaradhatatlan az esküvői dekoráció kivitelezése során is, hiszen széleskörűen alkalmazható ez a gyönyörű anyag. Különleges formákat és egyedi díszeket tudunk kialakítani velük, mivel nemcsak varrással, hanem öngyújtó vagy gyertya segítségével is kombinálhatóak más anyagokkal. 

Nézzük meg, hogy milyen csodás és kreatív remekműveket tudunk készíteni ebből a fantasztikus anyagból!

Esküvői autó díszítése

A 20 cm-es varrott szegélyű organza kiválóan alkalmas az esküvői autó pazar díszítéséhez. Mindenki tudni fogja, aki mellett elhalad az utcán, hogy a boldog ifjú pár ül az autóban, mert a dekorációnál már csak az ő arcuk ragyog jobban. Válasszunk az autóhoz és a virághoz leginkább illő színt!

Menyasszonyi csokor

A szegett organza remekül mutat a menyasszonyi csokron is, hatalmas masnit készíthetünk a bokrétára, legyen az klasszikus vagy modern, fiatalos, teljesen mindegy, ez az anyag mindenképpen méltó dísze lesz. 

Rendezvények dekorálása akár szabadtéren is

Nemcsak az esküvőknek, hanem a különböző ünnepélyes eseményeknek is kihagyhatatlan eleme az organza. A 20 cm-es szegett szélű organza tökéletesen alkalmas székmasni vagy székszoknya készítéséhez. A 40 cm széles változattal gyönyörűen dekorálhatjuk az ifjú pár mögötti falat, esetleg a mennyezetet vagy a bejáratot, ahol spirál alakban tudjuk körbetekerni az oszlopokat. 

Asztali futónak is alkalmazhatjuk a nagy napon, aminek hatását tovább fokozhatjuk, ha az exkluzív fényes organza anyagok közül választunk. A főasztal végén ívelten elhelyezett fényes organza remekül mutat. Elképesztően szépen játszik a fényekkel ez az anyag, amely valóban tovább emeli az ünnepélyes hangulatot. 

Teraszok kitűnő díszítőeleme az organza

A fabútorokkal felszerelt teraszok, vendéglátó egységek kerthelyiségei különlegesen egyedivé varázsolhatók az organza díszekkel a nyári időszakban. A gyönyörű virágok mellett nagyon jól fognak mutatni az asztali futók, amelyek barátságossá és hangulatossá teszik a teraszokat.

Asztali futó mindig és mindenhol

Nemcsak az esküvőkön, az ünnepi alkalmakon, illetve a kültéri teraszokon jó megoldás az organza asztali futó használata, hanem otthon is az étkezőben, a mindennapokban is megállja a helyét. Szép dekorációs eleme lehet a lakásunknak, de ha hirtelen kellene feldobni a díszítést, akkor pillanatok alatt meg is oldható az organza segítségével.

Tehetünk a komódra is a virágok alá! Attól függően válasszunk színeket a Valex Decor Kft organza tekercs kínálatából, hogy milyen a berendezésünk színe és stílusa, illetve éppen milyen ünnep közeleg. Az organza színeit megfelelően kombinálva ünnepi hatást érhetünk el vele a mindennapokban is, és ráhangolódhatunk a közelgő eseményekre. 

KategóriákINFÓ