Eddig sem volt fordulatoktól mentes a miniszterelnök fiának élettörténete: labdarúgóként kezdte, Ugandában önkénteskedett, majd vallási áhítatával került a hírekbe. Most pedig sorozatlövésre is alkalmas fegyvert vehet kézbe Orbán Gáspár.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A Szolnok TV – azóta eltávolított – katonai eskütétel című, június 7-én készült felvételéből egyértelműen kiderül, hogy hol volt Orbán Viktor és Orbán Gáspár azon a napon. Nem ez az első eset, hogy a miniszterelnök fiának nyilvános felületeken való megjelenéseit később törlik.

A 444.hu cikke szerint, a mostani eseménynek a nyomait is mintha megpróbálták volna teljesen eltüntetni. És nem csak kormánybarát KESMA vidéki lerakatában, a szoljon.hu-n törölhettek képeket az eskütétel fotógalériájából, de a cikk szerint a Honvédelmi Minisztérium oldala, a honvedelem.hu beszámolójánál is gondosan úgy válogathatták a képeket, hogy azokon se a miniszterelnök, se a fia ne látszódjanak.

Szolnoktv – Hírek Katonai eskütétel

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

via 444.hu/szolnoktv.hu

A titkolózás persze további találgatásokra adhat okot, ahogy az is, ha a kormányzat sajtósai nem, illetve nem egyértelműen válaszolnak a sajtó megkereséseire. 2016-ban például az index.hu arról írt, hogy Orbán Gáspárt a TEK menekítette haza Ugandából, amit hivataloson először nem tagadtak az illetések és a miniszterelnök sajtósa, majd Lázár János cáfolta az értesülést.

KategóriákPOP