OLVASÓI LEVÉL –  Aki egy kicsit is figyelemmel kíséri a médiában lehozott híreket, annak bizony erős idegzetűnek kell lennie, hogy megőrizze a hidegvérét. Itt van például a legutolsó polgárpukkasztás: a kedvenc, a kivételezett, a legokosabb és a legügyesebb magyar vállalkozó, Mészáros Lőrinc szállodalánc és kastély vásárlása.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Ismeretes, hogy szinte minden meghirdetett milliárdos beruházást Mészáros Lőrinc cégei nyernek meg. De ha egy keveset utánaszámolunk, akkor sem jön ki akkora nyereség, hogy az egész országban fel tudja vásárolni azokat az ingatlanokat, amelyekről (fényképekkel illusztrálva) a sajtó tájékoztat minket. Csak párat sorolnék fel: Hotel Saliris (Egerszalók), Hotel Hullám (Keszthely), Hotel Balaton (Keszthely), Hotel Fenyő (Csíkszereda), Hotel Pelion (Tapolca), Hotel Lifestyle (Mátra), Hotel Aqua Sol (Hajdúszoboszló), Hotel Erkel Dürer (Gyula), Hotel Nagyerdő (Debrecen), Hotel Panoráma (Hévíz), Helois Anna Superior (Hévíz), Hotel Apolló (Hajduszoboszló), Hotel Flóra (Eger), Andrássy Rezidencia (Tarcal), Dereszla Pincészet (Bodrogkeresztúr), Hotel Bál Resort (Balatonalmádi), Grandhotel Galya (Galyatető), Hotel Béke (Hajduszoboszló), Hotel Répce Gold (Bükfürdő). De a sor még folytatható: Freya (Zalakaros), Groff (Budapest), Millenium (Budapest), Platánus (Budapest)… és így tovább.

Még felsorolni is sok! Mire végigolvassuk a listát, bizony beleszédülünk. Mert a képzeletünket is felülmúlja ez az elképzelhetetlen gazdagodás.

Itt tartunk, amikor 2017-ben egy gázszerelő minden idők legokosabb embere hazánkban. Ugye, ezt az őszinte vallomást sokan látták és hallották a TV adásában.

Én azt gondolom, hogy a sertéstelepéről nem árad jobban a bűz, mint az ilyen rejtélyes gazdagodásból.

Nagy Ferenc, Orfű

KategóriákPOP