PÉCS – Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a budapesti lakos, akinek egy pécsi férfi PEN-en betörte a fejét. A gyanúsított nem hagyhatja el Pécset. 

A cikk a hirdetés után folytatódikA Pécsi Járásbíróság egy pécsi férfival szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntettének alapos gyanúja miatt. A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított április 30-án 3 óra körül a Pécsi Egyetemi Napokon bántalmazta a budapesti lakost, akinek emiatt több helyen betört a feje, és életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt keresték a rendőrök, de nem találták, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. A gyanúsított, amikor erről tudomást szerzett, önként jelentkezett a nyomozó hatóságnál.

Hogy a férfi “szem előtt legyen” az eljárás alatt – a kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, kiemelt tárgyi súlyú bűncselekményre figyelemmel -lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellene. A gyanúsított Pécs közigazgatási területét nem hagyhatja el, és hetente két alkalommal jelentkeznie kell a Pécsi Rendőrkapitányságon a bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig.

 

KategóriákPOP