A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs független, politikai pártokhoz, mozgalmakhoz, intézményekhez nem kötődő hírportál. Elsősorban Baranya közéleti-politkai híreire, történéseire, a dél-dunántúli régió eseményeire, programjaira is koncentráló internetes újság.
Hisszük, hogy a nyilvánosság tájékoztatása, a hírekhez és információkhoz való szabad hozzáférés biztosítása, a közhatalom gyakorlóinak ellenőrzése, a közpénzek felhasználásának követése a demokrácia működésének alapja, és egyben a sajtó kiemelt feladata. A sajtószabadság, a média függetlensége ezért mindannyiunk közös érdeke.

 

Hogyan segíthet nekünk? 

 

Támogatás nélkül nem tud fennmaradni egyetlen független hírportál sem. A Szabad Pécs sem. Számítunk ezért minden kedves olvasónk felajánlására, adományára!

Mindenkit, aki támogatni tud minket, arra kérünk, hogy az alábbi technikai alszámlára küldjön nekünk egy általa meghatározott, nekünk szánt összeget, és az utalás tárgyaként azt adja meg, hogy Adomány közérdekű célra

Ha valaki havi legalább 2000 forintos utalást beállít számunkra, vagy legalább egyszeri 20 0000 forntot küld nekünk, és megadja az utalás során legalább az e-mail-címét, annak egy Szabad Pécs-polót küldük vagy adunk át személyesen

Mindemellett mindenkit, aki támogat minket bármekkora összeggel is, és emgadja e-mail címét, felvesszük a Szabad Pécs különleges hírlevelére, és extra információkat, tartalmakat is küldünk a számukra. 

Ahová várjuk az utalást

Freedom Média Nonprofit Kft.

10701214-70339145-51200002

Külföldi utalás esetén (IBAN)

HU97107012147033914551200002

KategóriákINFÓ